IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Perjantai 05.09.2008 01:16

Dodii päivitystä luvassa

Maanantaina oli kenttä päivä ja hyvin tuo liikkui. Kevyesti otettiin kun on hiukan yskää siunaantunut. Liikkuu kuitenkin pirteästi ja mielellään eteenpäin, mut kokoamista ei voi kamalasti suorittaa kun sit tulee köhköh.

Tiistaina otetiiin selvää maastoista ja voi juku mitä maastot <3 Näin satasale vaan yhden sadasosan maastoista ja eipä ole missään vastaavia tullut vastaan. Voin luvata että ponin pylly tulee kiinteytymään ja lihaksistumaan lisää ;) Hienoja hiekka/peltoteitä mäillä ja ilman. Pitänee laittaa seuraavalla kerralla pelhamit suuhun ku mua vietiin muutamaan otteeseen ku litran mittaa. Lopputulos oli, että poni pääsi suihkuun, koska oli korvista perseeseen valkoisessa vaahdossa. Oma moka, mitäs höyrysi &lt;virne&gt; Pesarilla päätti poni sitten sätätä sen verran, että irroitti siististi vasemman etukenkänsä *kiro kiro* Onneksi kenkääjä oli tulossa muutenkin....

Keskiviikkona soi aamulla puhelin. Kenkääjä oli tullut ja kenkä lyötiin takas, joten pääsi iltapäivällä poni katselemaan maneesia vapaana. Tästä todisteena "peliherutuskuva" ;) Hiukan oli pöRpöR meininkiä ja aina kun peilistä itsensä näki, joko pysähtyi katsomaan itseään tai hirnui kovaa ja korkealta.

Tänään menin maneesissa ekaa kertaa ja heh heh, onpahan omassa istunnassa sanomista, mut onneksi on peilit <3 Poni oli hieno ja liikkui reippaasti eteenpäin :)

Tänään ratsastin myös Dura-tamman http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=164399 ja alan sitä varmaankin ratsastamaan kerran viikossa läpi. Oli tosi kiva tammuli, herkkä, mutta todella mukava. On kuulemmas tykki esteillä ja sillä pitäis alkaa hyppäämään ja koulimaan sellaiseksi, että omistajan lapset pystyisivät sillä hyppäämään. Kuumuu kuulemma aivan sikana, että sellaisen projektin sain :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.