IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Mettään meni!Maanantai 17.09.2007 01:17

No joo todellakin, mettään juu..

Verkassa poni oli ihan jees, ei vaan ollut ihan niin kuulolla mitä olisin kaivannut. Hyppäsi kyl kaikki kyselemättä, mut silti ei ollu kaikki niin ku olis pitäny.

Maastoon lähdettiin hyvin ja trippeli meni nappiin, metkamutka AB oli ylös hypyssä hyvä, alas tullessa taisi kolauttaa takajalkansa ja sit mentiinkin mettään. Renkaat, jotka ei oo koskaan olleet pahoja oli nyt ihan hui hui, mut yli mentiin. Olkiokseria tuijotettiin ja hypättiin melkeen paikaltaan (olin varma, et nyt jäädään kiinni), tukkikasalle sain sentään hieman vauhtia ja se meni hyvin. Laukka oli pitkällä matkalla tallolle ihan ok ja kun suora aukesi, löytyi ponista hyvää virtaa ja talo menikin hyvin (vaikkei se sillä suoralla ollutkaan vaan pienen mutkan takana). Tukki ja kaivanto meni hyvin. Latoa poni kyttäsi ihan tosi paljon, mutta meni ihan kivasti yli.

Tunsin jo lähestyttäessä laavua, että nyt epäröidään ja paljon. Annoin reippaasti pohkeita, ei reaktiota, sitten raippaa eikä siihenkään reaktiota. Poni oli jo melkeen hyppäämässä kun painelikin jumalattomalla kiihdytyksellä oikealta johteiden läpi ja ohi. Siinä rytäkässä multa irtosi vasen jalustin jalasta, siitä kumi ja kumilenkkikin aukesi. Koitin kalastaa jalustinta ja lähetyin uudelleen estettä. Yli mentiin raipan avustamana. Viimeiselle esteelle lähetyminen oli kamalaa, mulla oli tyyliin isovarpaalla jalustinta ja ajattelinkin että jos en nyt putoa niin en sit koskaan. En pudonnut ja A-esteestäkin yli päätiin, ei kun maaliin ja suuren vitutuksen kera.

No näinkin voi käydä, jäätävän kouluradan jälkeen kaikki muu meni mettään... Sijoitusta en tiedä, koska sitä en jäänyt odottelemaan, mutta veikkaan et oon ehkä joku 40-45.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.