IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Blogi

- Vanhemmat »

ohi on :DTiistai 29.11.2005 22:38

Jee, viimeinen näyttökoe takana ja olo on kuin voittajalla :) Sain mielestäni hyvän arvosanan, vaikka arvostelija ei ihan tarkkaan osannut numeroa sanoakkaan, "vahva 3" oli tuomio :)

Näytössä kyse oli hevosen vastaanotaaminen täysihoitotalliin. Multa kyseltiin kaikenlaitsta ja vastailin parhaan kykyni mukaan. "Luulen, että hevosellamme on riviä, voitko tarkastaa?" Otan riimun käteen menen karsinaan, tervehdin hevosta ja laitan sille rimun päähän, katson etujalat -> ei riviä. Kysyn voiko hevosen laittaa kiinni, ettei sillä ole mitään vetopaniikki taipumusta tmv. "Ei ole" kuuluu vastaus ja laitan hevon kiinni. Katson takajalat, ei riviä.

"Sillä on ollut koukistaja jänteen kanssa ongelmaa, voitko tarkastaa miten jalka voi? Se on oikea etunen" Minä tutkin, ei mitään ongelmaa. "Katso vielä oikea takanen samalla". Siirrän hevosta eteenpäin, että mahdun tutkimaan ja hevo siirtyy kauniisti. Ei mitään ongelmaa takajalassa, mutta voi helkkari nyt se venyttelee takajalkaansa taaksepäin. (toim.huom. takaseinälle oli laitettu paksu vaneri ja laittian ja vanerin välissä oli 15cm "kolo") Hevonen venyttää siis jalkaansa autuaana ja tunkee kinttunsa koloon. Hevonen jää hetkellisesti kiinni, riuhtaisee jalkaa ja kenkä irtoaa osittain..

Tässä vaiheessa ajattelin, että voi pee, nyt mentiin metsään ja rankasti..

Kenkä jäi kahdesta naulasta kiinni ja pyysin toista arvostelijaa (miehiä kun olivat) apuun, sillä kenkä oli mielestäni aika piukassa kiinni. Kenkä lähti kuitenkin helposti irti, hevoseen ei tullut vammoja ja minä pääsin tästä huolimatta hyvin arvosanoin näytöstäni läpi. Lopuksi nauretiin porukalla huonoa tuuria ja toinen arvostelijoista kehui hyvää hevosenkäsittely taitoani :)

puoli krapulaSunnuntai 27.11.2005 13:58

Örps ja Burbs.. Johan oli ilta, kaikki oli niin hyvin kuin voi olla ja silti niin pielessä kuin vaan voi olla. Ainakin join ku sieni ja siltä _melkeen_ tuntuukin.. Noh ilta kuitenkin päättyi ihan mukavasti, kaikesta huolimatta tai siitä johtuen ;)

villiä elämääSunnuntai 27.11.2005 00:21

Taas on meno baanalle ;) Eihän tästä tule mitään. Lompakko ei kestä tätä elämäntyyliä, mutta hauskaa on aina :D Katotaan mihin tie vie.. wodkabattery on muuten hyvää :DD

Ihana koti-iltaPerjantai 25.11.2005 02:28

Ihanaa vaan hengata kotona. Omassa yksinäisyydessä. Kaikessa rauhassa. Masu on taas täynnä ja nukkumatti koittaa kutsua, muttei uni vielä maita.. Ehkä tunnin päästä ;)

Kello 0120 tuli jannielta viesti "ootko jo nukkumassa? tuu onnelaan" 15 min ja menossa olitiin ;) Olen selkeästi yllytyshullu :D Kannatti mennä, hauskaa oli ja silleen..

bailaamaan :DKeskiviikko 23.11.2005 20:52

Olen ollut tänään reipas, kävin kävelemässä ponilla jopa 30 minsaa, olis poni enemmänkin halunnut mennä, mut mulle tuli kylmä ;p _ElGrey_ rapsutteli vielä ponia ja totesi, että poni on ihan sylikaveri :) Jannie tuli pitkästä aikaa käymään, olemme syöneet HYVIN ja olis tarkoitus lähteä tänään viihteelle, minne menemme ja koska tulemme, nobody knows.

Nyt meen suihkuun..

voi jehna!Tiistai 22.11.2005 23:34

Olin ihan muudeissa eka työpäivä tänään.. Sit tein tukkaputkella töitä 6h, sain kehuja nopeudesta ja kuitenkaan vakityötä en saanut. Nyppii todella, kun ihan muuhun käsitykseen olin jäänyt tämän työpaikan suhteen, mutta minkäs teet. Tilanne olikin muuttunut jne jne.. Nyt ketuttaa kympillä!!!

Onneksi on poni ja se eräs mies jotka ihanuudellaan piristää pa*kaakin päivää :)

Päivän pelastus :)Maanantai 21.11.2005 19:16

Ei voi muuta todeta, ku et Tortilla Chipsit ja Santa Marian Salsa Dip medium pelastivat tämän päivän totaalisesti :) Niin ja kaverin tekemä omanamehu kruunaa makunautinnon :)
- Vanhemmat »