IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Torstai 01.06.2006 02:06

Hyvää yötä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 03:47

Aamulla oli kunnon jumi jumi, tallille lähdin vasta 15 maissa.
Tallilla oli mukavaa, poni oli mukava.
Kävin TAAS vaihtamassa loimen, tämä oli JO 4. kerta, ei kivaa!
Mut enivei jos nyt olis oikeen kokonen loimi :D
Ilta meni mukavasti, Rentoillessa jannien ja fiian kanssa.
Lipsahdettiin fiian kanssa pari kertaa ;D

Kulta tulee yöksi kun pääsee töistä, rakastan <3

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 03:02

Kuvia lisätty roppakaupalla :)

Fiki oli tänään niiiiin upea, ettei taas ihan hetkeen. Maastoilu tekee ihmeitä! Olin siis valmennuksessa ja wow weee, korkea upea muoto, takajalkojen hieno poljenta ja ennenkaikkea super hyväntuulinen poni <3

Henu ja Pikku B olivat tänään hauskoja :)

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 03:32

Aaaaaaaargh.. On vitumaista kun on hidas tietokone!!

Vähän aikaa paljon hevosiaSunnuntai 28.05.2006 02:40

Kävin tänään [fiia] rakkaan kanssa Turun Maljaa katsomassa. Siellä oli paljon hevosia, toiset hienoakin hienompia, toiset mitään sanomattomia. Oli hyviä ratsastajia ja niitä jotka olivat väärässä paikassa väärään aikaan. Oli niitä, jotka kiellon jälkeen taputtivat hevostaan kaulalla ja niitä, jotka roimivat hevostaan kuin mitäkin ja oman virheen takia :/ Mut silti hattua nostaen, musta ei _koskaan_ tule esteratsastajaa, olen ja pysyn harraste esteratsastajana :D

Artukaisista sitten Lietoon maastoilemaan Fiian ja Bellan seurassa, mentiin reilu 1h lenkki ja myös Fiia ihanstui Liedon ihaniin ja pitkiin hiekkateihin.

Voittaja pojalla oli tänään _hyvin ansaittu_ vapaapäivä, huomenna sitten ajamaan, jos ilma on hyvä :)

Hip Hip Hurraa :)Torstai 25.05.2006 23:06

Mamman mussukka juoksi hienosti kiillotetuilla taikakengillään! Paremmin ei olisi voinut mennä ja meillehän ei kelpaa kuin VOITTO :D Sieltä Henu paineli kuolemanpaikalla koko matkan ja lopussa, johtoponin laukattua, meni ykköseksi omalla ennätysajallaan 3:22,6 :) Voi sitä riemua, siis mun, kuskin ja kannustajien :)

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 01:56

Olin eilen niin väsy, etten jaksanut edes päivikseen kirjotella..

Olin pounilla maastossa, tehtiin reilu 1,5h lenkki. Maastot vaan jatkuu ja jatkuu, olis kiva tietää mihin se tie menee, kun ei tuo reilu 40min suuntaansa riittänyt mihinkään. Laukkaakin mentiin aika paljon ja ravia myös.. Pehmeä ja ihana hiekkatie vaan jatkuu ja jatkuu..

Huomenna ravit ja juku mua jännittää ihan kympillä :D

Jeeh :)Tiistai 23.05.2006 02:49

Poni oli tänään super hyper mega hieno :) Olin tunnilla pitkästä aikaa, mun istunnassa ei ollu niin paljoa korjattavaa mitä olisin luullut. Sain työstää ponia kaikessa rauhassa, eikä yskässyt KERTAAKAAN :) Mie oon nyt niiiiin tyytsi ku olla ja saattaa :) Laukka oli aivan super ja lopussa poni kuumui nostoihin niin paljon, että suoritti perinteiset Fikiponit :D On hän vaan niin hauskanen :)

Wow weeeeeee Maanantai 22.05.2006 02:01

Ou jee mikä päivä :)

Fikin sekä Bellan&Tiinan kanssa 1,5h maastolenkki kauniissa säässä ja luoja paratkoon millaisissa maisemissa :) Aivan tajuttoman upeaa maastoa ja aivan tajuttoman upeaa maisemaa *huokaus* Tosin hieman eksyttiin matkalla sinne suuriin metsiin, mutta lopulta löydettiin pois sieltä :D Mukavaa oli kuitenkin kaikin puolin :)

Siitä sitten talokauppoja hieromaan tai no.. Ei paljoa hierota mitään, mua ei saa kirveelläkään muuttamaan taloon, jossa asuu laumallinen rottia sekä massava kosteusvaurio!

Sieltä sitten kotio, vaateiden vaihto ja kuoleman väsyneenä ajamaan Henua. MK piti mulle matkan ajan ystävällisesti seuraa, etten nukahtanut ;)

Perillä ponille valjaat päälle ja menoksi. Valmentaja (:D) oli käskenyt tehdä 3 vetoa ja ne myös tein. Ensimmäinen pätkä verkan jälkeen -> Volttausta pari kiekkaa.. 1, 2, aja, poni lähti ku tykin suusta, kun menosuuntaan käännyttiin ja poni lensi, siis ihan oikeesti Henu lensi! Ei ole koskaan, _koskaan_ mennyt niin kovaa kun nyt. Meidän Henulla on taikakengät :) Muut pätkät menivät yhtä hyvin, edes polkupyörät eivät meidän herraa pelottaneet, hän oli duunissa :D

Raveissa nähdään ja äiskää jännittää jo nyt niin, että vatsanpohjaa nipistää :D

Hard Rock HallelujahSunnuntai 21.05.2006 04:26

Rock 'n roll angels bring that hard rock hallelujah! Ihan uskomatonta, jos ei kerran jäkistä voiteta, niin Euroviisut voitetaan :D HYVÄ SUOMI!!!!!!!1