IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Lauantai 01.07.2006 02:09

Eipä hän kunnossa ole, mutta olisi voinu paljon pahemminkin olla. Positiivista on se, että molemmat takajalat oli aivan 100% kunnossa :) Etujaloissa jonkun verran sanomista. Olisi mukava päivittää tänne ja kertoa tarkalleen mikä herralla oli, mutta täällä käy niin paljon juorukelloja lueskelemassa, etten viitsi tänne asiasta sen enempää kertoa ;)

Sanotaan nyt kuitenkin sen verran, että kyllä hänestä hyvällä hoidolla vielä hevonen tulee :)

[Ei aihetta]Perjantai 30.06.2006 00:57

Mua ahdistaa. Mitä jos rakkaan kaviokkaan jalassa onkin jotain vakampaa, mitä jos se ei tulekaan enää kuntoon ollenkaan :/ Kaiki selviää huomenna Hyvinkäällä, toivon parasta ja pelkään pahinta, päivittelen jahka jaksan..

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.06.2006 02:53

Jaa-a, enpä tiedä miten ajatukset nyt kiteyttäisi sanoiksi. Sanotaanko vaikka et #@&%!!!!!1

[Ei aihetta]Lauantai 24.06.2006 15:55

Niin tylsää, kuivaa ja kypsää, et henki lähtee kohta :f

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 02:51

Voi mun perse parkaa!! Oikeesti perseeni ei kestä tätä hellettä ja näköjään ei ajatustakaan ratsastuksesta, saati toteutettua ajatusta. Huoh, joo rakko persiissä, enkä menny ku vaivaset 20 minsaa ;) Tosin taisin ihan oikeesti ISTUA siellä satulassa, kun näin kerran kävi. Kävelen ku ankka, en voi laittaa edes alkkareita jalkaan jne jne.. Ehkä kuolen ;)

Lisäys: Poni oli kylläkin ihan tajuttoman UPEA ja jaksoi taas pitkästä aikaa esittää pienet "pukkilaukatkin" :D

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 17:47

Töissä on tylsää ja KUUMA!! Ei jaksa tehdä mtn, joten kirjoitan tänne muutaman sanasen, kun kukaan ei nää ;D

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 02:54

Väsyttää öitä kaikille :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.06.2006 03:59

Niin joo, pitkästä aikaa radalle.com perjantaina. Oli oikein mukavaa, Lipsahdin kolmesti ja hippasen_olin_huppelissa.net ;) Lauantaina kävin Marian kanssa yksillä ja hesellä. Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.06.2006 03:57

Olin edellispäivänä niin kuoleman väsynyt, etten jaksanut kertoa neljännestä päivästä, joten tänään kerron perjantaisesta ja lauantaisesta :)

Perjantaina oli puomitunti ja poni jopa vähän heräsi loppua kohden ;) Pikkuisen alkoi poikittaa ja kuumua, oli mukavaa istua tutun kuumakallen selässä jälleen. Fiki muisti taas, että laukanvaihtoja voipi suorittaa nimenomaan puomeilla ja suhteutettua puomiväliä tultiin taas vaihtojen kera :) Ekalla puomilla omatoiminen laukanvaihto "vastalaukkaan" ja toisella puomilla taas myötälaukkaan :)

Lauantaina hypättiin ja poni oli aikalailla oma itsenä, mutta ilman turhia ryntäämisiä ja kuumumisia :) Suoritettiin yksi täysin puhdas vaihto _ilman_ puomia ;) Lähes kaikki suoritteet menivät moitteettomasti, kun muistin, miten niitä esteitä oikeesti mentiin :D OT siitä on liki vuosi kun olen viimeeksi ollut estevalmennuksessa :/ Fiki oli sikke hieno, kun sain etupään nousemaan laukassa vielä normaalia enemmän, ponnua löytyi jumalattomasti ja hyppytyyli (ainakin ponin) oli kuin jostain oppikirjasta :D

[Ei aihetta]Perjantai 16.06.2006 01:47

Kolmas päivä takana ja kolmas on yleensä pahin eli siis kivuliain, no ei kauas puusta pudonnut tuo sanonta. Tiedättekös, että mun pehmustettu tuolini on liian kova istua?! :D Eli just niin, olen löytänyt istuinluuni ja mikä tärkeintä, käyttänyt niitä. Tänään tehtiin siitymisiä ja hiffasin aika monta asiaa tunnin aikana. Sain mm ponin siirtymään, siis todellakin siirtymään laukasta suoraan käyntiin. Voi juku, että oli hieno tunne onnistua siinä, missä ei ole aiemmin onnistunut :))) Laukkaosuus oli siis ihan super, muuten poni tuntui hieman tahmealle, mut eiköhän se helpotu huomenna, ku mennään puomeja ;)