IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Turkuuuu <3Tiistai 30.09.2008 09:45

Lupailin ilmoitella koska tulen Turussa käymään ja nyt on saatu sillekin aikaa järjestettyä. Tämän viikon perjantaina (3.10.) olen tulossa viikonlopuksi sinne. Otathan ystävä kallis, jos tämän luet, huomioon sen, että mun pitäisi käydä noin miljoonasssa paikassa ja tavata noin miljoona ihmistä, joten jos en juuri sinua ehdi näkemään, laitan sen jo nyt kiireen piikkiin ja olen pahoillani.

Ja kun kuitenkin rakkaat tallityttöni kysyvät koska tulen tallille käymään, tässä vastaus. Lauantaina joskus iltapäivällä on vahvin veikkaus tällähetkellä. Toki aikataulu voi heittää häränpyllyä, mut alustavasti näin :) Ilmoittelen tarkemmin kun tiedän.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 19:33

Käytiin sänkkärillä vähän rallittamassa. Julle oli kuvaamassa. Oli kivaa, jopa ehkä Jullella :D Fikillä ainakin oli hubaa, kuumu taas niin hemmetisti. Tässä valitettavan vastavaloon otettu ja hemmetin suhmunen kuumumis-kiihtymis-kuva

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 11:45

TAHTOO UUDEN KAMERAN KELES :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.09.2008 22:12

Huomenna alkaa työt ja heti sellanen kevyt aamusta iltaan meininki :) Saapi kattoo kuolenko jo ensi viikolla vai vasta myöhemmin :D

MaastoreissuLauantai 06.09.2008 11:38

Oltiin eilen maastolenkillä ja törmättiin muutamaan lehmään. Ne oli kaikki makuulla kun tultiin ja nousivat kun huomasivat tulomme. Osa lehmistä tuli muutaman askeleen vastaan, osa seisoi hievahtamatta paikallaan. Meidän meno oli niin kauan lehmien mielestä ok, kunnes poni ekan kerran pysähtyi. Voi lehmä raasuja ku pelästyivät pahanpäiväisesti :D

Laidun oli tosi iso ja mielessä vilahti, kun kaikki 10 lehmää pääti seurata meitä, pieni toiveen poikanen yläkertaan "toivottavasti noi kunnioittaa aitana olevaa yhtä rautalankaa ja siinä kulkevaa sähköä" ;)

Me saatiin omat saattajat niin pitkälle ku laidunbta riitti, välillä kuului iso muu tai kunnon möö. Fiki ei välittänyt tuon taivaallista vaan lampsi hissuksiin eteenpäin. Eikä lehmien "lisääntyminenkään" molemmille puolille tietä saanut poniherraa säikkymään. Toisella puolen tietä oli myös kymmenkunta lehmää, osa vasikoita tosin. Tulin siihen tulokseen, ettei nää lehmät ole tainneet kovinkaan usein nähdä hevosta :D

Mentiin hetken matkaa vielä tietä eteenpäin ja päätin sitten kääntyä kotiin, tarkoituksena kun oli tehdä vain kevyt lenkki. Takaisin tullessa koko 10 lauma sai melkoiset hepulit. Yksi tissiliivinen lehmä päätti juosta ja kovaa :D Ei muuta ku häntä pystyyn, massa liikkeelle ja pukkeja :D Voi luoja et nauroin, ku vierellä oli 10 erilailla riehuvaa lehmää. Yksi parka veti nurinkin ku riemastui liikaa :/

Fiki vaan pällisteli koko ajan et kummia nuo sarvipäät :D

[Ei aihetta]Perjantai 05.09.2008 01:16

Dodii päivitystä luvassa

Maanantaina oli kenttä päivä ja hyvin tuo liikkui. Kevyesti otettiin kun on hiukan yskää siunaantunut. Liikkuu kuitenkin pirteästi ja mielellään eteenpäin, mut kokoamista ei voi kamalasti suorittaa kun sit tulee köhköh.

Tiistaina otetiiin selvää maastoista ja voi juku mitä maastot <3 Näin satasale vaan yhden sadasosan maastoista ja eipä ole missään vastaavia tullut vastaan. Voin luvata että ponin pylly tulee kiinteytymään ja lihaksistumaan lisää ;) Hienoja hiekka/peltoteitä mäillä ja ilman. Pitänee laittaa seuraavalla kerralla pelhamit suuhun ku mua vietiin muutamaan otteeseen ku litran mittaa. Lopputulos oli, että poni pääsi suihkuun, koska oli korvista perseeseen valkoisessa vaahdossa. Oma moka, mitäs höyrysi &lt;virne&gt; Pesarilla päätti poni sitten sätätä sen verran, että irroitti siististi vasemman etukenkänsä *kiro kiro* Onneksi kenkääjä oli tulossa muutenkin....

Keskiviikkona soi aamulla puhelin. Kenkääjä oli tullut ja kenkä lyötiin takas, joten pääsi iltapäivällä poni katselemaan maneesia vapaana. Tästä todisteena "peliherutuskuva" ;) Hiukan oli pöRpöR meininkiä ja aina kun peilistä itsensä näki, joko pysähtyi katsomaan itseään tai hirnui kovaa ja korkealta.

Tänään menin maneesissa ekaa kertaa ja heh heh, onpahan omassa istunnassa sanomista, mut onneksi on peilit <3 Poni oli hieno ja liikkui reippaasti eteenpäin :)

Tänään ratsastin myös Dura-tamman http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=164399 ja alan sitä varmaankin ratsastamaan kerran viikossa läpi. Oli tosi kiva tammuli, herkkä, mutta todella mukava. On kuulemmas tykki esteillä ja sillä pitäis alkaa hyppäämään ja koulimaan sellaiseksi, että omistajan lapset pystyisivät sillä hyppäämään. Kuumuu kuulemma aivan sikana, että sellaisen projektin sain :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 19:59

Tallilla käyty ja ponski ratsittu. Oli melkosen pörhee, mut meni tosi nätisti. Ihanaa kun on pohjat joilla mennä ;) Kännykällä napsin vähän kuvia, koitan saada ne piakkoin nettiin, ellen sit ehdi ottaa kunnon kameralla parempia kuvia.

Poni voi hyvin ja tyytyväinen oloonsa :) Pääsee huomenna laitumelle, on nyt tarhassa.

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 23:43

Kaikki meni hyvin, poni vähän jännitti matkaamista, mut oli ihan normaali oma itsensä ku otettiin kopista pihalle. Pääsi tarhaan ja oli heti kuin kotonaan ku tarhassa oli ruohoa nypittäväksi.

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 01:08

Nyt vielä viiminen tupakka omalla partsilla ja sit meen omaan sänkyyn viimistä kertaa nukkumaan... Kyl on oikeesti astetta haikeampi olo.

Uusi elämä, here I come.

Hienoa kyllä aloittaa puhtaalta pöydältä. Nyt teen elämästäni paremman kuin mitä se on tähän asti ollut.

Kuulumisia tulee tappavan tasaiseen tahtiin, lupaan sen :)

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 22:49

No nii, ny on ooppeli taas tuulilasista takalasiin täysi. Viimeinen muuttomatka alkaa huomenna.

Haikea olo. Ei muuta lisättävää.