IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Voi Niisunaasu :(Tiistai 27.02.2007 23:32

Eilen Vesa meni iltapissille koissujen kanssa. Tulivat kotiin ja kaikki oli ihan normaalisti. Olivat olleet kotona joku 5min, kun huomasin, että Nissun oikeasta tassusta tulee verta, ei mitään hullunlailla, mutta paljon kuitenkin. Alettiin hädissään tutkia mikä on. Pappakoiran uloin kynsi on revennyt tosi ikävästi ja pappa vaan parkui kun kynteen tai tassuun koskikin :(

Vesku kertoi, että Nissu oli parkaissut kun olivat menneet ulos ja Vesa luuli, että oli astunut tassulle, kun mitään ei näkynyt. Ilmeisesti mennyt kynsi ulkorapuilla olevan trallin (eli sen mihin jalat pyyhitään, sellanen metallinen ristikko) väliin.

Puhdistin kynnen betadinella ja laitoin tassun ympärille pumpulia sekä sukan. Aamulla koissu oli tosi väsyneen oloinen ja ontui ihan kunnolla. Soittoa lääkärille (ja jokatapauksessa olisin soittanut olisi ontunut tai ei) ja huomenna vasta aika. Poistavat koko kynnen :( Pappa on ihan alamaissa ja kävely tosi huonoa :'(

Kohta lähdetään taas pissille käymään, tollukka jalkaan ja pahasti ontuvan Papan kanssa pihalle. Voi surku tätä elämää taas :(

Sellanen viimeviikko ettei tosikaan *huh*Sunnuntai 25.02.2007 22:31

Tarina alkaa siitä oikeastaan siitä, kun 14.1 oli Forssassa ravit. Henu oli siellä tosi huono ja vetämätön, ei kiinnostanut juoksu lainkaan ja sai ep-merkinnän. Turussa nyt oli ravit 23.2 ja Henu oli verkassa tooosi jäätävän hyvä, mut radalla hyytyi ihan täysin ja sai taas ep-merkinnän. Kahdesta ep-merkinnästä pitää poni käyttää eläinlääkärin tarkastuksessa ennenkuin saa taas kisata. Eli Henu lähtee nyt joko Houtulle tai Saariselle, koska haluan, että kuvataan ja tutkitaan täysin ja läpikotaisin hyvässä ja asiantuntevassa hoidossa.

Niin ja jatkoa hieman, oli hiitillä tiistainakin tosi hyvä, meni yksinään 3.15 joten tyytyväisiä oltiin todella :)

Henu järjesti mulle ja ravikuskilleen melkein sydärin tekemällä lenkillä katoamistempun torstaina. Kuski oli viimeistelemässä Henua ja ihmettelin tallilla ku hieman kestää lenkki kauan. Sit tulee hysteerinen kuski talliin, eikä tienny mis Henu on. Minä tinkaan, et mitä on tapahtunut ja onko tyttö kunnossa. Oli ollut avaamassa sekkiä ja sit poni oli vaan lähtenyt. Sitkeä ohjien perässä roikkuminenkaan ei ollut auttanut.

Ajettiin skodalla niin helkkarin kuoppaista peltotietä ihan helvetin kovaa. Kuulin, et takaluukkukin on auki, mut ei ollu aikaa pysähtyä sulkemaan luukkua. Sit kuulin ku se aukes hieman paremmin ja pamahti sit kiinni. Voin kuvitella kuinka koomisia oltiin ku paineltiin siellä miljoonaa :D Rekisterikilven valokin oli tipahtanut kolostaan ja roikkui vain johtojen varassa takaluukussa :DD

Siinä sit etsittiin joku hetki, kunnes älysin soittaa 112 et onko ponia ja kärryjä näkynyt. Meinas hermo mennä, ku puhelimeen vastannut mieshenkilö sanoi et juu poni on näty, mut miten sitä ajanut tyttö voi tai sanasta sanaan "Miten sun tytär voi?" Tokaisin vaan, että ei ole mun tytär on ihan kunnossa, pelästynyt vaan. Eli missä poni on? Sain huutaa melkeen kurkku suorana, et missä se poni on, ennenkuin kertoi mulle missä on ku kyseli vaan tytön vointia.

Joku ystävällinen ihminen oli saanut Henun kiinni ja vienyt sen Laineen tallille eli noin 5km meidän tallilta. 100 lasissa takas tallille, koppi perään, loimia mukaan ja hakemaan Henua. Siellä se oli pörheenä pihassa ku mikäkin uitettu rotta, huuti ja mesos. Sari (tallin omistaja) naurahti vaan "Me täs just mietittiin, et olisko meillä tallissa joku pikkutamma" ;)

Kuin ihmeen kaupalla kärryt, poni, valjaat jne olivat ehjät. Vain ohjat oli poikki ja toinen putsi kateessa . Eikä tämäkään mitään, putsi löytyi seuraavana päivänä ja ohjatkin sai korjattua, et ei loppupeleissä niin pahajuttu varmaan ;)

Ai niin, Biitti taasen ei kisaa niin kauan ku sillä on pallit olemassa. Ei keskity muuhun kuin huutamiseen ja ravi unohtuu ihan täysin. Osais jos viitteis, joten B lähtee nyt oripäiville 24.3 ja kun ei mene läpi ni toivon, että ruunataan sitten :)

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 23:42

Jaa jaa ohi on ohi on... Helpottaa kun yksi valmennettava vähemmän ;) Kattelaan mitä tosta hormoonihirviöstä sanotaan maaliskuussa. Kauhulla ja toivolla odottelen. Nyt kuitenkin raviura jäissä kunnes järkiintyy ;)

Nuutti kehräsi kuin kissa konsanaan, ei mitään ongelmia sen kanssa :)

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 00:36

Huomen Lahteen Nuutilla...

En varmaan hengitä koko matkana ;)) Suuria en jaksa startista toivoa, jos se kirjava otus tulisi edes maaliin asti ni hyvä olis :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 11:29

Hyvää ystävänpäivää kaikille <3

Vois kai sanoa et mulla on tylsää ;)Lauantai 27.01.2007 19:56

Klikkaa kymmenen satunnaista galleristia ja laita heidän oletuksensa kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "Naama."
2. Toistelin: "Oli tullut selväksi ettei asiasta selvittäisi puhumalla."
3. Sanoin luokkatoverilleni: "tiedustelija kantaa mukanaan kaiken mitä tarvitsee"
4. Sitten piti tehdä: "Se on se joku ruma apina? | Minille kun se on niin nätti<33 |"
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: "Keep it going....!!"
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: ".blondi."
7. Oon saletisti: "Joltain P-kauden leiriltä"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "iha ite"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "onnellinen auton omistaja :P"
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "Run your mouth when Im not around/ You cry to weak friends that sympathize/ Can you hear the violins playing you song?"

En skipannut kuin yhden ohi, koska siinä kohtaa teksti oli "julia täytti 1v" tmv :DD

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 22:18

Pikkasenko oon ittestäni ylpee. Olen ajanut pojat nyt kolmena peräkkäisenä päivänä vaikka pakkastakin on ollut ja varpaat _aina_ ihan jäässä. Olen löytänyt sopivan vaatetuksen ja muuten pysyn lämpimänä, mut noi varpaat :/ Ehkä mä joskus jtn keksin niillekin lämmikkeeksi :) Vesa jo mietti jonkun sorttista dymamo meininkiä pyöriin kiinnitettäviksi, sais persiinlämmittimen ja ehkä varpaillekin jonkun lämmön aikaiseksi ;)

Nyt valmennaudutaan tosissaan voi kun ilmat vaan pysyis sellasina et voi mennä. Kaksi viikkoa ajoa vaikka joka päivä jos vaan kelit sallii sit kolme kertaa viikossa ja sit onkin Lahti, johon lähtee pelkkä Biitti, Henun penteleen aikasen ep:n johdosta (vidu, stana, kele) :DD

Sit viikko siitä vielä etiäpäin ja sit onkin Turku ja sinne sitten molemmat.

Tekemistä riittää siis :)

Ja sit viel ku jossain välis ehtis Fikinkin liikuttaa :DD

Kunnon puskailua metsäponin kanssa <3Keskiviikko 17.01.2007 18:13

Oh mikä maasto reissu tänään Fikin kanssa. Piti mennä normaali Parmaharjun metsälenkki. Järkytys oli suuri kun tulin ojalle sillä se normaali pikkupikkuoja oli nyt 1,5m leveä ja syvä. Oli käyny kaivinkone vähän "avaamassa" paikkoja. No eipä muuta kun etsimään ylityspaikaa, mutta oja oli joka puolelta yhtä iso. Ei sillä et poni olis kyllä menny yli ja oli jo melkeen hyppäämässäkin, mutta en uskaltanut riskata, kun vastapuolen pohjasta ei tiennyt mitään, eikä sen puoleen siitäkään puolesta missä olin, et mikä on pito vai pettääkö reuna. Olin reilusti yli puolenvälin lenkkiä, joten ei huvittanut kääntyä takasin.

Lähdettiin siis ojan viertä pitkin etsimään joko sopivaa ylityskohtaa tai kiertotietä. Ylityskohtia ei tosiaan ollut vaan kaikkialla oli sama kone käyny kaivelemassa, mutta kiertotietä kyllä oli. Umpipuskassa, siis sellaisessa ryteikössä, etten ihan heti olisi kuvitellutkaan ratsastavani moisessa, rämmittiin etiäpäin. Poni laittoi vaan silmät kiinni ja eiku puskasta läpi. Kyllä on hienoa kun alla on oikea ja aito "metsäponi" <3 Aikamme palloiltuamme ympäri puskaa löytyi tuttua maisemaa ja pääsimme pois metsästä :)

Oli kyllä kiva reissu vaikkakin hetkeksi iskikin jo epätoivo ja olin melko varma, että puskaan jäädään. Onneksi olin kattonut mistä aurinko paistoi kun tallinpihalta lähdin ja onneksi on olemassa puhelin asian varmistamiselle. Soittoa [fiia] kullalle ja kysymys "mitä aurinko paistaa?", ni tiesin kokoajan oikean suunnan :) Poni oli ihan haltioissaan tästä maaston rajummasta muutoksesta ja paineli vaan korvat hörössä eteenpäin. On se kyl sellanen mussukka <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.01.2007 23:50

Jos hiukan enemmän vituttais just nyt ni varmaan kuolisin!!!

muok. Niin siis mikäli vois vituttaa edes yhtään enempää!!!

PersoonallisuustestiTorstai 11.01.2007 22:50

Kassandralta kopsattu :)

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 100 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen *
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. (oma kommentti, voi hyvänen aika :DDD) Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

Osa ihan totta, mut suurin osa ihan täyttä potaskaa :D