IRC-Galleria

m-iisa

m-iisa

miisajee.blogspot.fi

[Ei aihetta]Torstai 24.03.2011 23:58

1. Listaa asioita kymmenestä eri ihmisestä, joko kavereistasi tai niistä ei niin siedettävistä.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.
1. idioootti etkö vois jo ymmmärtää miltä toi musta tuntuu, mut joops ei siinä. tykkään susta silti ♥
2. äääääääääääääää lutka vittu huora hanki elämä ja jätä ihmiset rauhaan ja äääääärrrgh oot iha kiva mut joooooo riiippuu kyllä asiasta ja sillai painu vittuun mun tieltä !
3. tyhmää ku asut nii kaukana, mut oot silti melkeinpä tärkein ♥
4. voi vittu jumalauta hanki vittu saatana elämä vitun kaksnaamane paska, ei vittu tarvii saatana levittää nii vitusti kaikkea paskaa. en luota suhu enää paskaakaa. silti se sun luonne yms muu kiva, on ehanaö en tiiä mitä tekisin ilman sua.
5. äeäeääe etkö vois jo jättää rauhaan. kummallaki olis parempi niin. muttamutta en kyllä tiiä haluanko itekkää jättää niitä kaikkia ihania aikoja näin... mut juu nyt on uudet tuulet eli heippaa....
6. heeeei ihanaa ku meistä on tullu taas sellasia ihania kavereita ♥
7. ja sinä idiootti paska voisit hankkia elämän ja pitää sen ruman naamas tukossa. ei tarvi huudella sellasta paskaa vitun pissaliisa
9. en tiiä mut oot jotenki sellane kiva ja mukava. olis kiva tutustua paremmin. vaikken olis koskaa uskonu et ees jutellaa mitenkää syvällisemmin.... mut miten kävikään =)
10. öö mitäköhä mä tähän keksisin aivan nii VITUN LUTKA oot nii ärsyttävä ja en tiiä mulla alkaa kiehua het ku ees nään sut. oot iha kyl mukava joskus ja näi mut mun mielest ei sovita kavereiks. oot tosi ahistava. tiiän ettet ees mitenkää pidä musta mut samat sanat beibe ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.