IRC-Galleria

m_irkku

m_irkku

en ole niin tyhmä miltä sä näytät

tallinnaan ja takaisinTorstai 15.06.2006 13:31

no tuli sitten käytyä kattomassa sitä metallicaa tallinnassa....aivan mahtavaa! kyllä siinä itku tuli isoillakin miehillä ja mulla ku jätkät soitti. todellisuudessa mä en edes nähny enää lavalle kyyneleitten läpi ku sad but true ja nothing else matters tuli samaan syssyyn ja kuola valu vielä sihen päälle ku katteli sitä jamesin toimintaa...ja muuten hyvät läpätki se heitti.
kyl siel populaa piisas ainaki 70000 ihmistä ja mä olin yks niistä.....jeeee!
kyl tais metallica viedä kaikki pisteet siltä reissulta, sillä tallinalle niitä ei heru muuta ku miinuksen puolelle. aivan perseestä koko paikka. kaupunki täynnä tosi töykeitä ihmisiä ja mikään ei suju niinku pitäis..keikan jälkeen ku haettiin reppuja säilöstä ni joku pölö päätti ruveta kähyyn siinä jonossa ja siitä se soppa vasta syntyki ne kaikki ihmiset sitte päätti siinä vaiheessa rynnätä samaan aikaan sihe yhdelle huom.yhdelle luukulle hakeemaan tavaroitaan ja ei varmasti ollu tukehtuminen monella kaukana.ja siinä ku vielä yks horjahtaa reunalla ni se tarkottaa sellasta massa horjahdusta missä tuli vähän äitiä ikävä. eikä sekään vielä riittäny et niitä luukkuja oli yks ku siellä oli kolme varmasti maailman tyhmintä ihmistä töissä ja yhden kassin saaminen kesti tuhottoman kauan.
no siitä sitte yöllä käveltii kohti terminaalia ku ei ollu yö paikkaa ku hotellit oli täynnä ja jne... päästiin terminaaliin ja éihän se tietenkää enää kauaa ollu auki vaa ne sulki sen melkee heti ku päästii sinne..siinä sitte nukuttii terminaalin ulkopuolella niinku teki moni muukin..helvetin kylmä siellä oli merituulessa ku yritätä kuumeessa saada unta ni meinaa itku tulla...no avas ne aamulla sen puol tuntii aikasemmi ku taisivat sääliä niitä jäätyviä ihmisiä..hyvä niin.
no kaikesta selvitiin kuitenki hengissä ja elämyksiä ja kokemuksia saatiin ja jalat kipeenä ja aivan puol kuolleena, ääni lähteneenä palattiin koti suomeen ja kotiin nukkumaan. ja kyllä tätäkin reissua hymyssä suin muistellaan vaikka silklon ei paljo hymyillyttäny....
ja kerran vielä kiitos kuuluu metallicalle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.