IRC-Galleria

m_irkku

m_irkku

en ole niin tyhmä miltä sä näytät

Blogi

- Vanhemmat »

turhia asioita paperille kirjoitanLauantai 19.08.2006 20:53

edessäni vain tyhjiä rivejä nään, jumiin jään, etsin sisältöä tän tyhjän pään.
tästä ei hakemallakaan löydy järkeä, vain riimien loppusointu on tärkeä.
kynä jätää sotkuista jälkeä, muttei se haittaa koska sanomakaan ei ole selkeä.
tuskin tästä selvää ottaa kukaan, mutta kuitenki tämä tempaa lukijan mukaan.
This is what is left, this is what I get.
you wish I drop dead, but I only go to bed.
maybe we see tomorrow,maybe next week.
then I teach you to hide and seek.
you can`t run away truth, it´s like you´re trapped in phonebooth.
say it loud and clear, I have no fear!

uusintoja uusintojen peräänKeskiviikko 21.06.2006 01:38

se on sitte kummallista ku näin kesäsin ei tuu mitään telkkarista... no voishan sitä tietty ulkonaki olla mut mitäs sitten sade päivänä ja hyllyssä ei hyvää leffaakaan.. no tottakai sitä vois kattella vähän telkkaria mut katotaanpa tarkemmin sitä päivän ohjelmistoa...
no aamullahan sieltä tulee niitä iän ikusen vanhoja salkkareita mitkä nekin on tullu jo joskus kerran uusintana joten ne on uusintojen uusintoja sit tulee iki-ihanaa voittopotti ja ostosruutu ja arvatkaas....jatketaan melrose plasella mikä seki tulee jo uudestaa ainaki kolmatta kertaa töllöstä.. no sitte katotaa everwoodia uusintana no sitte uutisiin ja sen jälkee o.c uusintana ja vähän myöhemmi uutiset mitkä on uusinta päivän aijemmista uutisista...huoh.... ja tätä listaa vois jatkaa sitte loputtomiin..
kaupassa olessa kattelin lehtitelineeseen ja silmiin osu seiska päivän uusin numero ja niitä otsikoita lueskellessa siinä huomasin että neki oli uusintoja...matti kännissä...räikkönen kännissa.. petteri ahomaa kännissä. tai jos se ei ollu uusintaa ni se4 oli varmasti joku juhla julkasu missä oli kaikki seiskan parhaat palat yksissä kansissa.
se on outoa ku ei voi mökillekkää enää mennä ku seki on uusintaa viime viikosta mikäli jotain muistaa...siis veli kännissä...sisko kännissä....äiti kännissä jne jne.. tääki on jo nähty niin monta kertaa.

tallinnaan ja takaisinTorstai 15.06.2006 13:31

no tuli sitten käytyä kattomassa sitä metallicaa tallinnassa....aivan mahtavaa! kyllä siinä itku tuli isoillakin miehillä ja mulla ku jätkät soitti. todellisuudessa mä en edes nähny enää lavalle kyyneleitten läpi ku sad but true ja nothing else matters tuli samaan syssyyn ja kuola valu vielä sihen päälle ku katteli sitä jamesin toimintaa...ja muuten hyvät läpätki se heitti.
kyl siel populaa piisas ainaki 70000 ihmistä ja mä olin yks niistä.....jeeee!
kyl tais metallica viedä kaikki pisteet siltä reissulta, sillä tallinalle niitä ei heru muuta ku miinuksen puolelle. aivan perseestä koko paikka. kaupunki täynnä tosi töykeitä ihmisiä ja mikään ei suju niinku pitäis..keikan jälkeen ku haettiin reppuja säilöstä ni joku pölö päätti ruveta kähyyn siinä jonossa ja siitä se soppa vasta syntyki ne kaikki ihmiset sitte päätti siinä vaiheessa rynnätä samaan aikaan sihe yhdelle huom.yhdelle luukulle hakeemaan tavaroitaan ja ei varmasti ollu tukehtuminen monella kaukana.ja siinä ku vielä yks horjahtaa reunalla ni se tarkottaa sellasta massa horjahdusta missä tuli vähän äitiä ikävä. eikä sekään vielä riittäny et niitä luukkuja oli yks ku siellä oli kolme varmasti maailman tyhmintä ihmistä töissä ja yhden kassin saaminen kesti tuhottoman kauan.
no siitä sitte yöllä käveltii kohti terminaalia ku ei ollu yö paikkaa ku hotellit oli täynnä ja jne... päästiin terminaaliin ja éihän se tietenkää enää kauaa ollu auki vaa ne sulki sen melkee heti ku päästii sinne..siinä sitte nukuttii terminaalin ulkopuolella niinku teki moni muukin..helvetin kylmä siellä oli merituulessa ku yritätä kuumeessa saada unta ni meinaa itku tulla...no avas ne aamulla sen puol tuntii aikasemmi ku taisivat sääliä niitä jäätyviä ihmisiä..hyvä niin.
no kaikesta selvitiin kuitenki hengissä ja elämyksiä ja kokemuksia saatiin ja jalat kipeenä ja aivan puol kuolleena, ääni lähteneenä palattiin koti suomeen ja kotiin nukkumaan. ja kyllä tätäkin reissua hymyssä suin muistellaan vaikka silklon ei paljo hymyillyttäny....
ja kerran vielä kiitos kuuluu metallicalle!

minne mennään?Maanantai 12.06.2006 18:08

jalkapallo....se on se laji joka jakaa ihmisiä niihin jotka eivät sitä katso ja niihin jotka fanittavat. itse kuulun niihin jotka eivät siitä pidä mutta pakkohan sitäkin on katsoa ne vaibaiset 96 tuntia, sillä sopimus on sopimus...pikaystäväni kun ei millään suostu jättämään väliin yhtään matsia niin sovimme että hän katrsoo kanssani tarusormustenherrasta trilogian mikäli katson jalkapalloa. no eihän se kovin paha urakka ole sohvalla maatessa mutta kisa fiiliksen saamiseen tarvitaan jo enemmän, mutta siitähän ei ollut sopimuksessa puhe.
tänään onkin sitten lähtä tallinnaan ja huomenna metallican konserttiin.vielä kuukausi sitten en olisi uskonut että sinne lähden saati että luukuttaisin autossa metallicaa mutta niin vaan se maailma muuttuu tai ainaki mun maailma.nyt näyttää lupaavalta mutta katsotaan sitten mikä on loppusaldo kun suomeen palataan.

perjantai on pahinLauantai 03.06.2006 03:59

vaikkakin jo lauantaita mennään..tai mä en ole menossa muuta ku nukkumaan ja tuskin se maailmakaa pyörimistä siks aikaa lopettaa. näin josku yön tunteina tulee pohdittua kaiken näköstä ennen nukahtamista kuten mihin avaruus loppuu tai onko kuoleman jälkeen elämää? no mä en takerru tollasiin pikkuseikkoihin vaan pohdin mielummin sitä kuinka kännissä olin eilen keskellä päivää..siis olin ja pahasti.. mut poinsit täytyy kyl nyt antaa koivububissa työskentelevälle sedälle koska palvelu oli hyvää ja chili pähkinöitä riittävästi. ikävä kyllä niiden syöminen ei kannattanu koska kuten tiedätte kun tarpeeks juo ni kyl se aina uloski tulee ja tällä kertaa yläkautta....sappineste chilimausteella ei oo sitä parasta mitä olen maistellu.

torstai on toivoa täynnäTorstai 01.06.2006 19:33

oli synkkä ja myrskyinen yö...
no ei ees ollu ku torstai päivä ja naama ku naantalin ,niin kirkas ja loistava aurinko :)
se on taas yks niistä harvoista päivistä mikä alkaa kahvin juonnilla ja mitä sitten aamiaiSEKSI ni se onki eri tarina... jos nyt kuitenki ihan vakavasti otetaan tämäki päivä...tai ei oteta... tai siis otetaa otetaan muttei vakavasti. kotiin on moni kuollu éikä tämäkään tylsyyden huipentuma kaukana ole kuoleman rajoista, mut totuus on kuitenki tuolla ulkona joten pysytäänpä täällä neljän seinän sisällä juttelemassa levottomia kalle nimiselle tyttökissalle millä mitä luultavimmin on lintuinfluenssa.tai sitte sillä on muute vaa joku lentsu koska se aivastelee koko ajan...ei oo helppoo silläkään.
- Vanhemmat »