IRC-Galleria

maala

maala

puhu varovasti tai galloni halgeaa

Remonttipäiväkirja osa 11Tiistai 20.11.2007 15:43

Rakas päiväkirja,

Tänään aamulla klo 08:00 ovikello soi ja kun avasin oven, kolme miestä käveli sisään. Yksi talsi suoraan vessaan, toinen tyrkkäsi minut syrjään ja kyyristyi sohvan taakse ja kolmas hyppäsi sänkyyni.
He tulivat säätämään pattereiden venttiilejä. Sitten ne yhtäkkiä vaan käveli ovelle yhtäaikaa ja sanoivat tulevansa iltapäivällä uudestaan.

Lueskelin hetken tenttiin ja kirjoitin ruotsin referaatin loppuun ja menin takaisin nukkumaan. Heräsin yhtäkkiä siihen, että joku yrittää kiskaista ovea auki ja turvaketju helähtää. Säikähdin "hieman". No siinä sitten tukka pystyssä yövaatteissani menin avaamaan oven ja tällä kertaa äijiä oli neljä ja ne kiipivät sänkyni yli ja sohvani taaske ja vessaani ja joka nurkkaan. Sitten ne vaan käveli ulos ja jätti oven auki. (Jälkeenpäin tajusin, että nyt ne sitten laittoi ne patterien venttiilit kiinni ja se homma on ohi.)

Kiitti remonttireiskat.

Ps. Keittiön suhteen ei ole tapahtunut mitään.

Pps. Patteriventtiilien vaihdon piti kestää kaksi päivää ja hupsansaa se kestikin viikon. Jos tämä sama pätee keittiöremonttiini, siihen kuluu varmaan luvatun kolmen viikon sijasta kolme kuukautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys