IRC-Galleria

38+3Perjantai 14.12.2007 12:32

tännekki sit välil jotain.. elikkäs näillä viikoilla mennään. laskettuun aikaan vajaa pari viikkoa siis, mut ei kyl merkin merkkiä mistään (give me a sign!) <virne>.
tai siis kaikki mitä on, niin on sellasia, mitä ollu täs nyt jo muutenkin jo aikoja (vaik ne liitoskivut) et eipä niistä voi oikee mitä päätellä. että että.. jännityksellä mennään etiäpäin. nyt tulevan viikon alkua olin kyl aaaatellu hyväks ajankohdaks ni sit pääsis jouluks kotia. et vois sit loppuna jotain yrittää noita perinteisiä ihan vaikka huvikseen, mut empä silti viel ihan taida jaksaa mitää hulluna urheilemaan.. jos ei ma-ke synny, ni sit vaa jalat ristiin viikoks ja seuraava mahollisuus syntyä on sit 27.12. et sais sit joulunpyhät olla rauhassa <virne> (tää netti)ennustajahan laittoi vihdoin ja viimein sähköpostia ja siin oli:
Hei! Korttieni mukaan odottamanne vauva on tyttö ja syntyy 2.1.2008. Enempää lapsia en teille näe. Terv. madam mamma
eli sen mukaa viihtys tuola vielä pitempääki. että sillees. on tää kamalata. pitäs melkeen yrittää nauttia viel nää viimeset hetket kun viellä jonkinlainen rauha (ja järjestys?) talossa, mut ei sitä yhtään osaa. hössöttää vaa hulluna eikä loppuin lopuks aa ees mitää aikaseks. miks se haikara ei voi antaa selkeempiä saapumisaikoja?!?! prkl..

ei kait muuten (eihäneihän) lapsvesi voi alkaa vaa yhtäkkii suihkuumaan vaik yöllä? tuli vähän "tylyä" kommenttia et en uskalla nukkua sun viekussa jos alatkin yhtäkkiä suihkuttaa jotain lapsvettä!! &lt;virne&gt; mut eihän se sillei voooi, eeihän.. <jännä>
ai nii ja sit se hullu kätilö sano siel sairaalas (ei prkl tää älynny ees samal reissul ulostautua!) et niiiin, jos sit ne vedet menee vaik yöllä eikä muita oireita, ni ei mitää kiirettä sairaalaan. jos ny vaikka 12 tunnin sisäl tulis näytille! &lt;ihme&gt; et ihan rauhassa nukkukaa yö rauhassa?! ehkä jollekki vois onnistuu, mut jos tääl alkas ne vedet suihkuumaan &lt;virne&gt; ni oisin varmaa jo yöpaita päällä juoksemas sairaalaan. vaikka sit sinne jatkaa unia, mut ei saatana en sen jälkee vois (ainakaan omas sängys :D ) nukuksia..

haha..mut nyt kahvinkeittoon & lehden hakuun.. pitäs vähä piparia ja torttua ja ehkä jopa taloakin topin kanssa nyt päivällä väsäillä..tai sit vast saunan jälkeeen, kattoo ny miten saa aikaseks, mitä todennäkösemmin vast sillo joskus yöl..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.