IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

38+4 jaaatQuuuuuSunnuntai 16.12.2007 00:03

nii no siis kirjotetaas ny loppuun ku kerta alotettiin, niin hyvin kun nyt tällein ilam mitää papereiota muistaa.. eli "hengailtiin" siinä tarkkailuhuonees siitä n. kuudesta ja toimitettiin asioita viel siin pihal ku kävi kaveri hakemas auton poies ja systeri&faija tuomassa joitain kamoja viel siin vähä ennen puolta yhtätoista jollon alko oleen jo aikas kipeet oltavat (nii siis jotai lääkettä olin kyllä sillon illan aikan saanu (tai kaveri tästä muistutti) mut eip se oikee auttanu muuta ku toi vaa kuulemma tosi sekavan olon(en siis sellasta ite ees muistanu!)).
nii, no siis sillon puol 11 menti itakas sisään ja sanoin et nyt sit prkl niitä kunnon aineita ku ei pysty enää olee, jollonka kutsuki sen lääkärin joka tuli laittamaan melko tarkalleen 11 aikaan sen ah niin ihanan kipujen lamaannuttajan, epiduraalin. sithän alkoki "bileet" ku ei tuntunukaa yhtäkkii enää missää. näytöltä tai siltä käyrältä vaa näky et oijoi nyt ois kyl tooosi pahat oltavat jos jotain tuntis. sanottiin et pari tuntii kestää ja näkee siit pussistaki paljon on jäljellä. ja siinäpä sitten oltiin seuraavat pari tuntia jonka aikana päästettiin lapsivesiä ulos ja kävin loputtomalla pissalla. en tod. muista kuin päin! ainoostaan sen et piti päästä pissille ja sit se ei oikeestikaan vaan loppunu ikinä ja rupes käymää vähä komediamaiseks ku olin vaa siel vessas ja hoituri ja kaveri huutelee et no eikö jo loppunu ja mää vaan et nooo eeei eeei, ku tätä tulee vaan..! kai siinä sitte pakostiki tuli muutakin mukana!
no mut sit olinki taas pedillä ja kello tais olla sen jotain vailla yks ku alettii kattelee et aineet loppuu kohta ja kutsuttii hoitajaa et äkkii ny tätä taika-ainetta lisää ku näyttäs loppuvan ihan just, jollonka sit sano et eijei et saa mitään ku nyt tää kyl iha just syntys! ja siitä sitten en muista taaskaan kuin nopeesti meni (papereis luki et vauhdikkaasti eteni). mut siis tietty alko ne pinnistelyt ja ponnistelut ja olin kyl suoraansanottuna niin pihalla sillon et oikeestikaan tajunnu/osannu tehä mitään mitä hoituri pyys ja tais silläki olla siin jossain välis (?) yhtäkkiä kiire hakemaan kaikkia välineitä sun muita.. nii ja ilokaasuahan tyrkytti ihan jatkuvaan mut eihä sitä voinnu ottaa ku vaa laatatti se. mut siis klo 1:18 tuli topi ulos ja ois varmaa ihan just otettu imukupilla ku vissii se vaihe meni jotenki silleen et ois pitäny(?). mahtava möhkylä päässä siitä muistona jokatapauksessa <virne>
että näin. niin kipeenähän olin et ei tod pystyny ompeluita siinä paikan päällä paikallispuudutteella tekemään vaan mentiin sit jonkun ajan päästä leikkaussaliin ompelemaan ja pääsin "heräämön" jälkee osastolle vasta siinä viiden maissa aamulla ja topin toivat tietty kans sillo viereen käymään..

elikkä aika suht nopeesti ja helpostihan tuo meni, mut täytyy toivoo et menis tää nyt sit viel helpommin. tai ei ainkaa mihkää erillisompelimoihin joutus! <virne> mut senpä ny näkee sitte..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.