IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

CoiravahtiTorstai 06.12.2007 13:16

Tässä sitä nyt sitten ollaan Hevinkäällä pari viikkoa koiralle pitämässä seuraa kun porukat reissaa pitkin maailmaa. Ihan kiva kämppähän tämä on asustaa, mutta työmatkat ovat hieman tuskaiset. Onneksi kuitenkin nyt on lomaa loppuviikko.

Se olisi itsenäisyyspäivän pukujuhlat tänään Riihimäellä, mutta sinne menemisestä en vielä ole tehnyt päätöstä. Olisihan se varmasti taas kiva tapahtuma, mutta epäilemättä kuitenkin toisaalta olisi kiva heilua Hyvinkäälläkin. Reissaaminen rasittaa ja nyt minulle on muodostunut paha tapa aina sammahtaa ensimmäisenä kaikkialla. Tämä tietenkin johtuu nykyisestä unirytmistäni, johon kuuluu kuudelta aamulla herääminen ja kymmeneltä nukkumaan meno. :P

Mutta illan tekemiset on illan tekemisiä sitten. Nyt päivällä varmaan leffailen ja pelailen vaan, kun en muutakaan keksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.