IRC-Galleria

normiriemuSunnuntai 14.05.2006 18:32

jepujee. Viikot tulee nyt kykittyä koulussa reitittimiä ja kytkimiä säätämässä vaikka kesäloma jo opiskelijoille koittikin. :P Noh, jos vaikka sais joskus opinnäytetyön nyt sitten tehtyä.

Viikonloppu oli varsin railakas. Perjantaina tuli lähdettyä Hyvinkäälle juobotteleen ja vähän girillailemaan kaverille. Hieman vaihtelua tuli normikuvioihin ja kivaa oli. Lauantaina sitten riihessä oli karaokelaulantaa seurakunnassa. Kaljaa ja viskiä meni sopivasti. Kalja oli lapinkultaa, joka maistuikin vaihteeksi oikein hyvältä, vaikka muistin että se ei niin hyvää olisi ollutkaan. Viski oli Hankey Bannisteriä. Halpis viski joka maistuu ainakin minun suuhuni jostain syystä hieman voilta. :D Tuli välillä laulettua karaokea niin kovaa että ääni melkein meni.

Ja tänään olikin äitienpäivä, joten tulin taas Hyvinkäälle syömään Äitin ja siskoni kanssa kiinalaiseen ravintolaan. Ihan hyvä ruoka oli, mutta ei oikein uskaltanut ihan täpötäyteen itseä syödä ettei alkaisi syljettämään. :) Kohta pitää palata riiheen ja viedä samalla pöytä ja pari tuoli täältä parvekkeelle. Jos vaikka boxilla pelailis loppuillan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.