IRC-Galleria

leffojaPerjantai 29.12.2006 03:10

Tullut tässä muutamat leffat katteltua joten jospa vähän arvostelisin niitä.

Koirankynnen leikkaaja - Kirjan lukeneena (joskus kauan sitten) oli käsitys että pitäisi aika hyvä olla, mutta yllätti silti positiivisesti. Sekä hauska että surullinen elokuva. Harvinaista että suomalainen elokuva jaksoi pitää mielenkiinnon.

Dead or Alive - Mainioon Xbox-peliin pohjautuva elokuva, joka oli varsin surkea. Olisihan se surkeampikin toki voinut olla, mutta melkoista ajan tuhlausta tämän katsominen silti oli.

Jackass Number Two - Joskus kymmenisen vuotta sitten tuli Jackasseja katseltua, mutta sitten niihin vähän kyllästyi välillä. Tämä elokuva oli kuitenkin varsin hyvä ja sai nauramaan useampaankin kertaan. Toisaalta inhotys- ja yökkäysreaktioitakin tuli tietyissä kohdissa.

Click! - Kaukosäädin, jolla hallitaan elämää, eli lähinnä kelattiin vain eteenpäin. En tykännyt tästä. Vitsit eivät olleet kummosia ja muutenkin jäi vähän inha fiilis tästä. Olihan tässä elokuvassa toki sanomaa että pitäisi elää täysillä jne.

Valasratsastaja - Tämä on pitänyt katsoa jo pitkän aikaa mutta aina jäänyt katsomatta kun draamaa ei niin helpolla tule katsottua. Kertoi lapsesta jonka piti syntyä suureksi johtajaksi, mutta koska sattui olemaan tyttö niin ei homma ollutkaan niin helppo kun isoisä oli vanhanaikainen. Ihan kiva leffa.

Luunmurskaajat - Uusioversio vanhasta elokuvasta, joka oli ihan ok muistaakseni. Tämä uusi versio kuitenkaan ei kuitenkaan napannut. Turha tekele. :)

Hmm. Enpä muista mitä muita olen tässä nyt katsellut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.