IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

oo, manner of malady come to be seenLauantai 07.10.2006 01:49

joo, vähän on pitäny kiirettä, välillä tuntuu että asun koulussa ja reeneissä.. pelottaa joo vähän toi koeviikko kun on viidet kokeet.. 39 viikkotuntia, kaikki koodit täynnä.. paska säkä.. kaikkee on sattunu tässä välillä.. ei tosin mitään maailmaamullistavaa, paitti ehkä se että räjähdin meijän valmentajalle. tänää oli koulukuvaus.. meni tavallisesti.. eli päin persettä.. emmää mitenkää masentunu oo tai mitään :D en oo nähny kavereita viikkoihin..

-päivä alkaa 6.30 jollon herään, puen, syön, pakkaan laukun ja lähen bussipysäkille..
-oon oikeessa ajassa jos sieltä lukonmäen päältä tulee semmonen mies, jolla on aina ne samat vaatteet.. se varmaan aattelee kyllä samaa musta mut joo.. se on n. 7.12 kun me siinä risteyksessä nähään ja mennään yhtäaikaa sitte oottaan bussia.
-kattelen vittumaisesti sitä yhtä poikaa joka ravaa sen bussikatoksen ja rotwallin reunan välillä ja näyttää ihan manatulta ja..
- bussi tulee joskus 7.19 viimestään niin se poika työntää ittensä aina ihan hädissään ekana sisälle ja se on ihan sika ärsyttävää!!! sillä on aina se sama verkkapuku ja kalastajanlakki ja mulle tulee siittä mieleen ihan kyrsä. ja se kun se viittaa aina sen bussin kun se bussikortti aina tärisee sen kädessä ja se vimpelöittee sen kanssa.. se oikeesti ottaa aivoon!!
-sitten istun bussiin, mutta en ekan osion kuskinpuoleisen rivikön tokavikaan enää koskaan.. siinä istuu aina semmonen tyhmä nainen joka ei osaa sanoo et "anteeks jäisin tässä" vaan se alkaa aina hirveen rykimisen keskustorilla. sekin on ärsyttävää (onneks oon näin positiivinen ihminen) yleensä päädyn semmotteen pikkutytön viereen tai sitten tommin viereen.
-bussi on yleensä 7.34 keskustorin pysäkillä ja mää seuraan kun kuskit vaihtaa vuoroo, se on aina hauskaa kun ne juttelee siinä hetken jotain niin pullamössöjuttu-smaltalkkia että huh huh :D sitä kannattaa oikeesti harrastaa
-7.38 bussi lähtee ja jään kahen pysäkin jälkeen.. kävelen kouluun pyynikin hautausmaan kautta..oon koulussa joskus palttiarallaa 7.47
-sivistyn kello 15.45:n asti..
- lähen bussipysäkille, meen hallille tai reeneihin suoraan koulusta
-pelissä/reeneissä menee 3-4 tuntia ja oon kotona joko 21.24 tai 21.54
-sitten teen läksyt joissa menee aina vähintään kakstuntia eli päästään kello 23.24-23.54
-sitten nukkuun
-herätys kello 6.30jollon herään, puen, syön, pakkaan laukun ja lähen bussipysäkille............



life sucks and then you fucking die


en oo ehtiny aatteleen mitään pitkään aikaan, pää on vaan täynnä alleeleja ja geenimutaatioita,kääntäenverrantoo ja potenssia, espanjan ja enkun lauseita ja oikeinkirjotusta.

espanjan kahesta sanakokeesta 10! historian kokeesta sain e:n eli joku ysi.. mulla lähti pisteitä kun olin vastannu liian laajasti.. ja vitut.. se opettaja on sovinistisika.. se oli kuulemma jollekki ryhmälle sanonu että "eikös se niin mee, että mitä lyhempi hame tytöillä, sitä parempi numero" vitsin pervo-pedofiili

tänään mä nukun! viime yö oli hirvee!! heräsin kolmelta ja olin ihan paniikissa että oon myöhässä koulusta. Rupesin pukeen ja kaikkee sitte kattoin kelloo ja huomasin et se oli kolme.. menin nukkuun farkut päällä kun en jaksanu ottaa niitä pois.. sen jälkeen heräsin vähintään kerran tunnissa ja kattoin joka kerta paniikissa kelloo etten vaan oo myöhästyny koulusta.. varmaan johtu siittä että mulla oli vapaapäivä eilen ja nukuin päikkärit ja menin nukkumaan muutenki aikasin.. keho ei oo tottunu enää siihen että se saa riittävästi unta..

tänää oli äikän seitsemän veljeksen keskikontrolli joka meni ihan huonosti.. siis kyllä mää sen luin mut ne kysymykset oli ihan outoja ja se ope ootti varmaan et me vastataan niihin viidessä sekunnissa.. oli ihan tyhmää.. toivottavasti pääsin siittä läpi..

poden yksinäisyyttä, mutta toisaalta en jaksais edes olla ystävien kanssa.. musta on niin imetty kaikki mehut ulos..

ostin tänään viidellä eurolla housut indiskasta.. kaikille tiedoks, tässä on melkeen kuukaus aikaa ostaa mulle lahja INDISKASTA.. ;)

no okei.. se on vaan toivomus..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.