IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Maanantai 04.12.2006 01:12

oooo, ihana elisa loppu jännittävästi, fabrizio ja elisa pakeni, toivottavasti ne pahat tyypit ei saa niitä kii muuten fabriziolta katkastaan kaula :'( ..vielä siis ei tartte lähettää italiaan tiukkasanasta viestiä siitä kuinka fabrizio ei saa kuolla. itkin silti kun kattoin sitä.. se on ihana!

Tänää mentiin reeneissä ohjelmaa melkee kokonaa, ei tehty norppaa ja volttien tilalla oli suora heitot.. sitte reenien jälkee jäätii kaupunkii juoruu janikan ja arinan kanssa.. mun selkä kuolee, iskän pitäis raksauttaa se taas.. muutenki oikee käsi on vähän kakkana ja varsinkin oikeen käden keskisormi jossa on tällä hetkellä mojova mustelma.. vasemman käden ranne ei oikein tykkää ja se teki tänään taas sen että joku naksahti ja se puutu.. noo, mut, elämä on.

enää pari viikkoo niin lopetan cheerleadingin. jännää aatella, kun on harrastanu sitä yli kuus vuotta.. mutta kai se on pakko. ei mulla kestä paikat enää ja ei oo aikaa ikinä.. ja on kaikkia tyhmiä sääntöjä.. no joo.. kyllä tulee ikävä.. täytyy kattoo sitten viä uudelleen kun kisat on ohi että jatkanko sm:hin asti.. riippuu ihan että kuinka moni muu lopettaa.. on se haikeeta tuo elämä...

telkusta tulloo tsh:ta ja äsken vaihdoin alppihiihtoon.. palander ei taaskaan pärjää.. ei oo mitään syötäväää!!!!!! ärsyttävää.. pitää ehtiä jossain vaiheessa kauppaan iskän kanssa niin se ostaa jotain terveellistä.. tänä vikonloppuna (täytyy tunnustaa) söin lootan verran lakuja.... en ihmettelekkään miks oon näin läski kun en ees yhtä viikkoo onnistunu oleen laihiksella.. masentaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.