IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Perjantai 17.08.2007 02:11

kolme päivää! TUUN HULLUKS.

harkitsen vakavasti, etten herää enää huomen aamulla ollenkaan. vitutti taas niin kun heräsin oikeeseen aikaan ja ehin syömään ekaa kertaa tällä viikolla aamupalankin.. sitten kuitenkin jouduin juokseen bussipysäkille ja se bussi tulee siihen ja rupeen ottaan bussikorttia laukusta: ei missää..tietenkään! muistin että olin jättäny ne housujen taskuihin ja lähin sitten juokseen kotii kauhee vitutus päällä kun sillä 25yli bussilla ei kerkee enää. noh, menin kotii.. ettin ne housut joitten taskuissa luulin sen olevan: ei. tyhjät taskut. NO EIPÄ TIETENKÄÄN! tänään oli raha-päivä. menin sillä 25yli bussilla, mut 13 teki ihmeen ja oli ajoissa ja ehin sillä kouluun.

tänään olin puol viiteen vaan koulussa sit lähin pyöräilee reeneihi. reeneissä tuli uusia <3 vitsi kun ollaan oltu ihan hukassa kun kesän aikana oli vaan tyyliin viis aktiivista reenaajaa. meitä oli aika monta tänään reeneissä, niin tuli semmonen olo, että se on oikeesti joukkue.haluisin takasin flameseihin!! en vaan tiijä mitä torkku aattelee asiasta...

oon kaks tuntii niinku normaali-aikataulusta edellä. kun yleensä saan läksyt valmiiks siinä 00.30 niin nyt sain jo 22.30 ja kävin äske suihkussa. kattoo mitä sitä huomenaamulla keksis laittaa pipariks.. voisin vaikka unohtaa laittaa torkulle, nukahtaa ja herätä klo 12.20 ja pukisin vaatteet väärinpäin päälle, lähtisin bussipysäkille, bussi menis ohi silleen nenän edestä, seuraava vuoro peruuntuis, lähtisin hervannan valtaväylälle että pääsisin jollain. näkisin hyvällä tuurilla jonku naapurin rouvan tai muun ärsyttävän puolitutun matkalla ja joutusin jutteleen sille. pääsisin vihdoin valtaväylälle, huomaisin että mulla on väärät kirjat mukana, en välittäis vaan menisin seuraavalla 30:llä ja pääsisin keskustorille, jossa joku pulsu tulis halaileen mua, lehtijakajat ja greenpeace hyökkäiskimppuun ja hyvällä tuurilla smurffi kävelis vastaan kun oon huutamassa hikisenä, punasena, heränneenä, likasissa vaatteissa tuntemattomille.ja kenkä menis rikki kun kävelisin kouluun kun mitään busseja ei mee kymmeneen minuuttiin. sitten kun oon siinä viimestenliikennevalojen kohdalla niin siitä meneekin kaheksantoista ja oisinkin voinut sen ajan istua pysäkillä ja odottaa bussia ja hypätä sen kyytiin ja päästä sillä vaivattomammin ja aikasemmin kouluun. tulisin kouluun, en tietäis mikä tunti on menossa, ettisin puol tuntia oikeeta paikkaa ja kun saisin oven kahvan käteeni niin kellot sois. mun tuurilla se ois joku häyskin kurssi että se on sitten bai bai hyvä enkun numero. sitten saisin kuulla että ruoka meni jo, unohtasin mennä puoli neljältä postiin hakeen dvd:itä ja kun saisin sen hoidettua menisin takas kouluun ja maha rupeis temppuileen ja musta ei ois mitään hyötyä, mutta oisin siellä kaheksaan ja oisin yheksän maissa kotona koska ei mee busseja ja avaisin jääkaapin ja siellä ei ois mitään syötävää ja sitten joisin kaks kuppia kaakaoo ja soittasin leenalle itku kurkussa: tuu nukkuun mun kanssa! ..normi päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.