IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 20:36

viri viri tööt tööt. nyt meen lukee enkun kokeisiin. hei otin muute ekaa kertaa tänä lukuvuonna omaa lomaa. otin sen tän aamun espanjan tunnista iha suosiolla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 02:06

niin ja nyt sain kolmen päivän urakan tehtyä: enkun kirjaraportti on nyt lähetetty, kahteen kertaan. nyt meen kattoo noi leffat, sit luen ja yritän tehä läksyt ekaa kertaa kahteen viikkoon.

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 18:36

repesin iha totaalisesti ku nousin bussista ja huomasin, että olin koko matkan istunu yhen niistä sohvatyypeistä vieressä :D sen laihan ja pitkän, sen tumma silmäsen ja hiuksisen. Ei se kiva partatyyppi eikä se armoton datis vaan se siinä välissä :D aattelin että siihen istu joku homppeli, mut en kattonut kun luin. ku sillä oli sylissä muovipussi jossa oli jotain tekstiileitä :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2007 18:17

olipas eilen tylsääääää.. porukat oli poissa, eikä kukaan tullu mun kanssa leikkimään. leenalla oli "PÄÄNSÄRKYÄ", joten se ja rami ei tullu, mika oli siurossa, miialle en iha viitti lähtee kattoo wowitusta (johon se kuitenki siihen aikaan päivästä ois päätyny), mikko ja toni (vaikken niitten kanssa kauheesti hengaakkaan) oli siä viiskymppisillä ja tykki kaverit asuu liian kaukana, että oisin jaksanu raahautuu minnekkää.. sit luin kolmesta yö neljään asti tuntematonta, heräsin joskus yhentoista aikaa lukee pride and prejudicee ja kummassakin oon vaan vähä yli puolivälin. vittu. nyt meen makuuniin lainaa pitkät kihlajaiset ja ylpeys&ennakkoluulon.. NI. haistelkaas siitä.

very tired.Keskiviikko 28.11.2007 02:16

nyt meen tekee läksyjä. jeij.

stressi laukes :)Sunnuntai 25.11.2007 19:31

heeehaa :D tulin just suihkusta ja sitä ennen oli joulujuhlat! vitsi meidän esitykset meni kyllä hyvin! ja se mun seisontaki meni ja vielä oikeilla laskuilla olin yhellä jalalla ja tulin vielä pompautuksella alas eikä se ees uponnu ku vaan puolikyykkyyn :D mut tanssi meniki sit vähä huonommin, mut se oli arvattavissa kun en jaksanu opetella sitä :D ooi, mikä helpotus! ei mitään stressiä enää! ens vkl oon turussa ja sunnuntaina junnuilla taas esiintyminen :) IHANAA YH VERKKOKURSSI LOPPUU! <3 ..vikaa portfolioo viedään ^^

ps. selkä vaan vihottelee samaan tapaan kun aina ennen muinoin. ja kun reenattiin pilvin heittoo niin se koppi tuli iha ihmeellisesti ja multa lähti ilmat pihalle,enkä saanu kunnolla vedettyä henkee.. se oli pelottavaa.

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 23:49

Eilen oltiin mika, eetu, rami,leena ja mä meillä ja pelattiin taas guitar hero:a !!!!!!! aivan huippuu! värjättiin mun pää.. tästä tuli vähän harmaa..tai siis juurista ihan hyvä,mut latvoista vihreen harmaa. värjään huomenna uudestaan. tänään oli ekat vanhojen reenit! oli sika hauskaa! ihanaa, melkein kaikki stressi laukee huomenna, kun saa noi esiintymiset pois alta. huoh. pitää ettiä flash paita, mul ei oo pienintäkään hajua missä se vois olla. sitten pitäis tehdä koristeet ja olla yh- verkossa, tehä mieluiten portfolio,enkun kotiaine, lukee romaaneja, äikän mielipidepuhe, johon sain vihdoin idean jaaaaa vois harjotella välkky-tanssia, kun en osaa. käytii arvon kanssa tänää ostaan lahjat ja sit käytiin meillä ja sit käytii syömässä ja oli hauskaa :) mut siitähän se hauska sitten alkokin kun ruvettiin tanssiin :D:D:D:D:D eihän siitä paljoo mitään tullut aluks, mutta loppua kohden parani :D oli tosi kivaa ja meillä on mun mielestä huippu ryhmä! tai siis silleen että kaikki on jotenki tuttuja.. tai siis niinku ne tykkiläiset (kaikilla varmaan oli pari jostain muusta koulusta) oli tuttuja. tai siis oli siellä tuukka, joka nyt on ihan minimaalisen tuttu aikasemminki ja teemu samoin iha vähä vaan tuttu ja noh, rauli tietty...unohdinkohan nyt jonkun? mut.. eipä tässä muuta.. see ya later, alligator.

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 19:35

löysin rahat! ja ostin kuulokkeet ja nyt pitäs pakata ja tehä verkko kurssin portfolio. HELSINKI, here i come <3

spaisTorstai 15.11.2007 01:18

Silly games that you were playing,
Empty words we both were saying,
Let's work it out boy, let's work it out boy,
Once again if we endeavour,
Love will bring us back together,
Take it or leave it, take it or leave it
Are you as good as I remember baby,
Get it on, get it on,
'Cause tonight is the night when two become one

I need some love like I never needed love before
(Wanna make love to ya baby)
I had a little love, now I'm back for more
(Wanna make love to ya baby)
Set your spirit free, it's the only way to be

be a little bit wiser baby
put it on, put it on
'cos tonight, is the night when 2 become 1

i need some love like i never needed love before
(wanna make love to ya baby)
i had a little love, now im back for more
(wanna make love to ya baby)
i need some love like i never needed love before
(wanna make love to ya baby)
i had a little love, now im back for more
(wanna make love to ya baby)
set your spirit free,
its the only way to be
its the only way to be
its the only way to be