IRC-Galleria

unettaaMaanantai 12.10.2009 16:32

joo moi. piti olla tämä viikonloppu selvinpäin, mutta lauantaiaamuna kun heräsin niin päätinkin jo että kyllähän muuten juon. aapo sitten tuli siinä puoli kahden aikaa meidän pihaan niin mentiin sitten hakemaan maijulle juotavaa ja grilliltä syötävää. meidän lähtö venyi vähän ja tais kello olla jo yli kaks kun päästiin lähtemään kohti seinäjokea.

kolme autollista meitä oli siellä musua ja iisakkia kannustamassa :> tyhmät pojat vaan pilas meidän fiilistä kun eivät edes voittanu.
kari oli suosikki<3 namnam. voi sitä raukkaa kun sille jäi varmaan paha mieli kun pojat sille huuteli rumia! minä olen ollut hiljaa. en huutanut kenellekää mitää rumaa, sanoin vaan hiljaa oman mielipiteeni.

seinäjoella käytiin sitten jossai rupusessa paikkaa yhellä. joosua kovasti yritti että mun olisi pitänyt juoda kaljaa kun sen sai huurteisessa tuopissa, mutta hyi en ottanu. sit vähän selvittelin asioita kun on puhuttu ristiin ja kukaan ei taas tiennyt että mikä oli totta. mutta kai mä sitten sain sen selvitettyä...tiedä mikä nyt sitten on tilanne.

seinäjoelta lähdettiin sitten ajelemaan kohti kuortanetta johon mentiin keilaamaan :)) oli kyllä aivan älyttömän kivaa ! mun piti voittaa kaikki mut en sit ihan kuitenkaan voittanut :( sellasia lieviä ränniputkia mulle tuli, mut sain mä hei kuitenki pari täyskaatoaki. en mä nyt ihan kakka ole. ja ei, ne ei ollu vahinkoja vaan täyttä taitoa.

kuortaneelta tultiin sitten alavuden abc jossa syötiin ja oona pölli lautasen juhanin painostuksella :DDD sieltä tultii ähtäriin ja joosualle hetkeks, tosin mä näin juusoa siinä vähän aikaa. sitten mentiinkin clubille ja niin....juu. :---D tappiin asti oltiin ja sitten mentiin vielä joosualle jatkoille. olin juuson kaa kotona 7 aikaan aamulla ja äiti ei jostain syystä tykännyt. vittuku hävetti ku isäpuoli oli hereillä ku kömmittiin kotia.

joo et sellanen lauantai. ja sellanen selvä viikonloppu. mut nyt yritän oikeesti vähä skarpata tän homman kans..



nii ja sit viel sellanen juttu, että saunis oli ihana tänää<3
se valitti kun se ei oo nähny mua kunnolla pitkään aikaan ja sanoin että voi vittukun en mä halua olla aina se joka soittaa ja pyytää näkemään että kyllä mullekin voi soitella.
se sitten samantien soitti mulle ja kysy että millon nähdään kunnolla :
D voi miten hölmö se rakas on. <3


ja ei mulla sitten kai muuta :---)) haluun monttu nähdä sen videon mitä kuvasit siellä joosualla. muistan !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.