IRC-Galleria

Khao Lak ja KrabiLauantai 01.11.2008 16:11

Yhden paivan reissu tuli heitettya Khao Lakin suuntaan. Oli ihan siisti paikka....kaikki oli aika lailla uutta ja hienoa. Ei tosin mikaan ihmekaan, et kaikki oli uutta, jos koko paikka on mennyt aika lailla sileaksi nelisen vuotta sitten. Kovaa oli rakennus maata joka puolella.

Paikka Khao Lak oli aika pieni. Yhden paivan reissu kylla riitti hyvin nakemaan paikan paapiirteittain.
Seuraavana paivana lahdettiinkin jo Krabin suuntaan... ja siella olenkin talla hetkella. Tammoinen viime hetken pitempi lomareissu ennen kuin pitaa palata takaisin Bangkokiin ja sielta Suomeen.

Krabi on kylla ehka kaikkein kaunein paikka tahan mennessa...vaikka ei tamakaan sinansa mikaan hirvean erilainen ole, mutta taalla on lahella pienia saaria, joille on kiva tehda pikku auringonotto reissuja. Sanoisin, etta ehdottomasti fiksu valinta jattaa tama kohde viimeiseksi. Mutta voih, kohta tamakin on jo takana ja paluu Suomeen koittaa. Toisaalta on tosi kiva palata takaisin kotiin kavereiden ja oman kullan luo, mutta toisaalta jaa kaipaamaan kaikenlaista taalta...esim. rentoa elamantapaa. Ei paljon enaa uiskentele palmujen varjossa, kun valmistun ja aloitan tyot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.