IRC-Galleria

maikkukoo

maikkukoo

Carpe diem ♥ ♥♫

RAPU 22.6. - 22.7. ESPEONKeskiviikko 30.11.2005 14:32Espeon on salaperäinen ja arvaamaton persoona. Hän kätkeytyy mielellään mystisyytensä taakse, mikä saa useat henkilöt kiinnostumaan hänestä entistä enemmän. Hänellä on äärettömän vilkas mielikuvitusmaailma, joten hän oleilee mielellään yksin, pohdiskelemassa mitä kummallisempia asioita tai kokien seikkailuja oman mielensä sisällä. Joskus Espeonilla on kuitenkin jopa vaikeuksia erottaa kuvitelmia todellisuudesta, mistä joskus koituu ongelmia.

Espeon on luonteeltaan erittäin herkkä, mikä voi joskus mennä jopa liiallisuuksiin. Hänen on vaikea hallita villisti loikkivaa mielikuvitustaan, mikä aiheuttaa joskus kummallisia mielenliikutuksia. Hänen mielialansa voi ailahdella hetkessä toisenlaiseksi, joten Espeonin ystävien kannattaa pitää tarkasti silmällä toverinsa mielialaa. Kun osaa vain pitää varansa Espeonin seurassa, hänen kanssaan tulee kyllä mainiosti toimeen. Espeon on erittäin kiehtova luonne, ailahteluistaan huolimatta.

Herkkyys, mielikuvitus ja timanttinen muisti tekevät Espeonista erittäin lahjakkaan, mutta hän masentuu helposti, jos hänen saavutuksiaan ei huomioida riittävästi. Siksi häntä pitää kiitellä usein ja Espeonin töihin on kiinnitettävä asiaankuuluvaa ylimääräistä huomiota.
Ystävänä Espeon on luotettava, mutta erittäin voimakastahtoinen. Hän voi joskus muiden huomaamatta ohjailla tilannetta haluamaansa suuntaan.

PLANEETAT: Kuu
ONNENPÄIVÄ: Maanantai
VÄRIT: Vihreä ja valkoinen
KIVI: Helmi ja kuukivi
KUKAT JA PUUT: Unikko, lumme ja paju
ONNENNUMEROT: 9 ja 10
HYVÄÄ: Tunteellinen, herkkä, rehellinen, pitkäjänteinen, omaa hyvän mielikuvituksen.
HUONOA: Ailahteleva, epävarma, pessimistinen, hiukan liiankin herkkä..Niin, sehän olen ihan selvästi minä.... <vink> <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.