IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Ei päivän kuvaa?? Sunnuntai 28.05.2006 18:36

Wtf, ettei tälle päivälle oo päivän kuvaa ollenkaan? Hmm.... Ihme juttu...

No juu, olin eilen päivällä Tapsan kans leffas katsomas Da Vinci koodin. Oli mun mielestä hyvä leffa, vaikka se onkin saanut paskoja arvosteluja. En tiedä, onko niihin sit vaikuttanu se kirja liikaa, joka on kuulemma paljon parempi (ainahan kirjat on parempia). Noh, joka tapauksessa se on MUN mielestä katsomisen arvoinen, ei edes liikaa jeesusteleva vaikka uskonasioita se käsitteleekin. Pitää varmaan mennä ostamaan se kirjakin ja lukea...

Noh, sit ku Tapsa heitti mut kotiin niin laitoin vaan vaihtovaatteet laukkuun ja lähdin Ilmajoelle. Siellä oli jo Miian ja Harrin luona jonkun verran porukkaa kun pääsin perille. En tuntenut läheskään kaikkia, mutta oli ihan soppeli ilta, huolimatta siitä, että taisin Marin ja Juhon kotiinlähdön jälkeen olla ainut selvin päin paikalla oleva. Oli muuten hauska kun Harri ajoi yhtä miestä takaa kun tällä miehellä oli Harrin puhelin taskussaan ja sit Harri sai napattua jonkun toisen puhelimen sen taskusta ja heitti sitä miestä kohti sit sillä puhelimella... Arvatkaa mihin se telefooni osui? Taloon. Levis sit aika tavalla atomeiksi mut kuulemma toimi vielä, joku kulma siitä lähti... En sit kysyny et oliko kenties kuoren, akun vai näytön kulma mikä irtos, heh! Voitte kuvitella kuinka lujaa lähes kaksimetrinen ja satakiloinen mies pystyy heittämään jonkun pienen esineen... x) Eipä nuo välitä mitä niiden kännyköille tapahtuu kun voi seuraavana päivänä mennä kauppaan ostamaan uuden. Itse sitä on pikkuisen tarkempi, kun ei joka päivä oo varaa hommata uusia puhelimia. :) Välillä sielä miehet paini keittiössä, niin et rytinä vaan kuului... Voi noita kolmekymppisiä kun ne on joskus ihan mahdottomia tapauksia. Kiva niiden tempauksia on seurata.

Näin muuten sen uuden Jeepinkin. Harri oli sillä käyny pelloilla kurvaamas niin mahdottoman paskanenhan se oli mutta ihan kivan näköinen kapistus. Siitä saa katonkin pois, niin et kesällä saa ajella "avomallilla". Sanoinkin Miialle, että mä tuun joku kerta testaamaan niiden kaikki elektroniset vempeleet, skootterista maasturiin ja kämmenmikrosta videokameraan. Siinä vierähtääkin varmasti koko viikonloppu. :)

Tänään sitten kaverin kans kahville (vaikken edelleenkään juo kahvia), sit toisen kaverin luona käymään ja sit Marille juhlimaan Hartsan syndejä. Sekin on aikuinen mies kun täyttää jo kolme (koirasta siis kyse)! Rapellakin on lauantaina syndet, täyttää jo kuus! Voi itku kun aika on menny nopeesti...

No juu, puolen tunnin päästä pitää olla jo kovaa kaupungilla ja mä istun vielä koneen ääres yökkärit päällä ja kasvot hirvees kunnos, jaiks kun tulee taas kiire!

Ai niin, pääsin muuten vr:llä toiseen vaiheeseen, soveltuvuustesteihin. Mähän nyt sovellun tarpeen vaatiessa ihan kaikkeen, hehee! Eivät vaan ollu saanu mua langan päähän kun puhelin oli rovalla kiinni. Sähköpostia oli sit kirjoittanu, pitää soittaa huomenna ja sopia aikataulusta... Toivottavasti ei tarvi täyttää optisia lomakkeita, muuten saan jonkun sortin raivarin kesken testien. :)

Adios, kirjoittelen taas jossain vaihees lisää...

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.