IRC-Galleria

Goodbye </3Tiistai 15.01.2008 21:32

15.01.2008
NEGATIVE VAIHTAA KITARISTIA

Negativen kitaristi Sir Christusta ei enää jatkossa tulla näkemään yhtyeen riveissä, bändi suuntaa viisimiehisenä studioon keväällä ilmestyvän neljännen albuminsa äänityksiin.

"Tulimme siihen päätökseen että tästä eteenpäin meidän on parempi jatkaa ilman Christusta. Mistään hätiköidystä päätöksestä tässä ei ole kyse, sillä monta kertaa ollaan istuttu alas ja asiasta puhuttu. Pahaa verta ei ole suuntaan eikä toiseen", sanoo yhtyeen laulaja Jonne Aaron.

"Vertaisin tätä pitkään parisuhteeseen, jossa ihmiset vaan kasvavat erilleen ja päätyvät haluamaan eri asioita. Bändi jatkaa toimintaansa ilman muuta, siitä ei ole epäilystäkään, mitään suunnitelmia ei tämän takia muuteta", Jonne jatkaa.

Negative aloittaa neljännen albuminsa äänitykset helmikuussa viisimiehisenä, Mikko Karmilan (mm. Nightwish, Kotiteollisuus) istuessa tuottajan pallilla. "Uuden materiaalin suhteen fiilis on luottavainen ja henki bändin sisällä on erittäin vapautunut. Tällä hetkellä keskitymme sataprosenttisesti tulevaan levyyn, uusi kitaristi otetaan mukaan vasta uuden levyn myötä tehtäville keikoille, asiasta tiedotetaan lisää sitten kun sen aika on", päättää Jonne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.