IRC-Galleria

markowski

markowski

Mark Grassland

Kesäkuntoon -09, 2. viikkoKeskiviikko 05.11.2008 21:42

Yllättävän helposti tämä laihdutus projekti lähti käyntiin. Tavattoman, jopa uskomattoman, vaikeaa sen aloittaminen on ollut. Helppo sanoa, että huomenna aloitan sen laihduttamisen, kuitenkin toteakseni huomenna, että huomenna aloitan ja niin edelleen.

Miksi rasvaiset ja suolaiset sekä sokeriset herkut ovat niin hyviä?

Laihduttaakseen on tehtävä valintoja, luovuttava jostain herkuista. On muutettava ruokatottumuksiaan kokonaisuudessaan. Aloitin tämän projektin kirjaamalla kaiken mitä tulee ostettua kaupasta, mitä kaikkea tulee syötyä ja mussutettua sekä milloin. Tämän jälkeen tein listan mitä ruokia ei enää osteta, millä se korvataan ja mitä suositaan sekä mitä ruokia en syö tai vähennän sekä mitä alan suosimaan. Esimerkiksi ostan nyt rasvatonta jogurttia, maitoa (oli jo ennestään) sekä vähärasvaisempaa juustoa, leikkeitä, lihaa, kanaa, margariinia jne. Leipänä syön ainoastaan ruisleipää, päälle tomaattia ja kurkkua. Syön kunnon aamupalan pelkän vaalean leivän sijaan esim. weetabixeja maidon kera sekä appelsiinimehua ja ruisleipää. Joka päivä monipuolinen ja vaihteleva lämminruoka mahdollisimman vähärasvaisena (ts. ei lisättyä rasvaa, raaka-aineet vähärasvaisia)

Kovasti saa taistella mielihaluja vastaan. Niin tekisi mieli mussuttaa karkkia tai jotain suolaista. Tehdä kasa voileipiä (paljon rasvaa, paksu siivu juustoa ja kasa leikkelettä päälle!). Nytkin jääkaapissa olisi lihapullia, mitkä on tarkoitettu ruokaa varten, mutta olisi niin kiva mussutella niitä kylmiltään :P

Viikko 2 takana ja äsken kävin vaa'alla. Tällä viikolla lähti maltillisesti, mutta samoin kävi ekana kertana Painonvartioissa, joten tämä oli odotettavaa vaikka tietysti pieni pettymys. Eikä tässä mikään kiire olekaan. Parempi hitaasti niin kroppakin osaa sopeutua muutokseen paremmin.

Kaikki pois saatu grammakin lasketaan! :)


2. viikko: -0,3kg
Kokonaispudotus -2,3kg
Jäljellä 35,8kg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.