IRC-Galleria

markowski

markowski

Mark Grassland

Blogi

- Vanhemmat »

Loma meni.Lauantai 29.10.2005 20:25

Äkkiä tää lomaviikko meni.

Tänään oon menossa Lahteen kaverin luo lauantai-iltaa viettämää. Ehkä käymme syömässä Rix Raxissa. En oo Nähnyt kaverai pitkään aikaan, kun hän muutti Lahteen opiskelemaan.

Tätä kirjoittaessani olen yhden toisen kaverin luona käymässä.

Uni maistui tänään aika pitkään. Heräsin kello 13:10, kun sain tekstiviestin edellä mainitulta kaverilta.

Tein muutaman rivin lottoa ja kenoa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)

Talvi tulee. Oletko valmis?Torstai 27.10.2005 21:43

Oli kiva eilen luistella kesärenkailla. Sen verran hauskaa oli, että päätin käudä vaihdattaa talvirenkaat alle. Olisin ehkä mahdollisesti jopa vaihtanut ne itse, mutta on vain yhdet vanteet. Soittelin neljään paikkaan Riihimäellä ja Hyvinkäällä, tarjosivat ensiviikon maanantaita. Noo, keltasilta sivuilta löyty Hyvinkäällä eräs rengasliike johon pääsin samantien. Sain renkaat vaihdatettua ja lysti maksoi 50 egee.

Tällä hetkellä teen ruokaa. Alunperin meinasin tehdä jauhelihapihvejä, mutta eipä ollutkaan kananmunia, joten teenkin nuudelibolognesea, jos näin voisi sanoa.

Että tällästä tänään...


end of message

KeskiviikkopäivääKeskiviikko 26.10.2005 16:02

Tänään tuli nukuttua yli kahteentoista. Syynä voisi pitää jumalatonta myrskyä. Sängyn vieressä on tuuletusräppänä, jota ei saa kunnolla kiinni niin hirvee ujellus ja puhina koko yön. Yhtäkkiä se räppänä levähtää auki ja tuuli ja tuiverrus tulee sisään. Ei millään olis jaksanut nousta, mut oli pakko että saa nukuttua. Laitoin sen kunnolla kiinni niin ei ujeltanut.

Niin, miten ois asian laita?


Huomisesta lähtien pidän päiväkirjaa
- Vanhemmat »