IRC-Galleria

Marjon päiväkirjaa vuosimallia -03Lauantai 12.01.2008 22:20

"tiistai 4.3.2003
minä soitin pienoo osasin tehä oman rumpujutun ihan sika siikee. sitte jessika soitti JESSIKA sano ettei voitulla meille miä menin niille me ei tehty mitä mut sit se soitti sen kavorille ja sano homo."

"maanantai 24.3.2003
HERÄTYS KOMPPANIAAN ZZZ.. Tiädätkö että tänä aamun tapahtu vaikka mitä no kerron sulle. aamulla kello 6.30 minä menin Janin huoneeseen hyppasin sen päälle help mi se suuttu no ei kauaa sit myös oltii vesisotaa. miä voitin."
"lum lalli äänät teskutojrah ilo änim uppol en uk VOIVOIAIVOIAIVOI nisutaak uttas aaklaj num iov anakis nahi tarum iov ilekkik meidän äiti laittoo jäägeelii mun jalkaa sitte aamul. Moikka!"

"maanantai 1.4.2003
HERÄTYS HERÄTYS Lässy umpee Herätys okei okei nousen nousen ja ja laitan laitan vaatteet vaatteet päälle päälle. ei tarvi toitottaa. no okei. hah hah et toitottanu enää. tyhmä apua kello on JO 8:deksan. Jani saako nää kanat syödä? Mitkä kanat? yks meni lankaa. munat paistuu. ruoka on valmista. mitä siä oot tehny? mitä luulisit MUNAKASTA ei tää ooklekkaa sulle. Jani työntää sormesa kuumalle pannulle AAAAAAAAAAAAAAAAA! mitäs työnsit sormes"

"tiistai 2.4.2003
TÄHÄN OIKEIN MERKKI KIITOS."

"maanantai 7.4.2003
Herätys Marjo what HERÄTYS selvä söör. KOULUS VAIHETTII PAIKKOJA."

"Tiistai 15.4.03
Olin koulus meil oli puukässää, enkkuu ja öö no tota meil oli no jotaa ei voi miitää e ei muista se muistaa on enkuksi remebo no jotaa sellast."

"Pääsiäisloma
Ja minä ei siis Kekkonen vaa minä Marjo ... siivosin meidän mettän."

"13.06.03
Moi tääl on Marjo me tullaa mummonkaa hakee sinut."

Ideana siis, että koulussa piti kirjottaa päiväkirjaa ja sit ope lukas ne ehkä läpi aina viikoittain, et niin mukavasti sitte silleeesti. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.