IRC-Galleria

marsluotain

marsluotain

lomat pidetty

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 00:24

Väsy viikonlopusta. Just pelistä tullut ja nukkumaan pitäis mennä. Verenpaineet ylhääl edelleen. Eli palaan astialle viikon aikana.

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 21:38

Perjantai. Tosi viilee tuuli, urheesti lyhkäsillä painelin pyörän selässä. Ihanaa kun viikonloppu, nyt kerkeen pesemään pyykkiäkin pois. Huomaa, että on verenpaineet nousseet, jatkuva valvominen tuottaa lopulta sitä. Onneks tää putki on loppumassa, kolme yötä vielä. Huomen pitää kuitenki nousta ajois, koska lähen fillaroimaan Vammalan Karkkua kohden. Pitäis olla vapaaehtoishomman koulutuksessa. Muu porukka on yötä siellä, mutta kun teen tota duunia, niin eipä voi. Jätän sit ilta saunomisenki väliin. Osallistujat on ympäri Suomea, ihan mielenkiintoista tavata uusia tuttavuuksia.

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 08:03

Perjantai. Takki vähän tyhjä. Onneks tänään ei oo iltamenoa, viikonloppu meneekin ihan kyl menossa, että ei kerkee sillai lepäilemään. Eilen kastuin kun tulin kotiin. Vettä tulee kyl vähän liikaa!

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 06:57

Torstai aamu. Onneks vain sumusadetta oli yöllä. Toi käsi on pikkusen kipeä. Harmittaa vieläkin toi kaatuminen. Pitää tänään ottaa varovaisesti ajaminen treen keskustassa.

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 00:08

Ke ilta. Tuli toheloitua ja kaaduttua pyörällä. Nyt on vasemman käden pikklilli kipee ja pari nirhaumaa. Vähän taitaa väsymyksen piikkiin mennä kun on huolimaton. Olin nyt päiväystämässä vapaaehtoishommassa. Otin viel huomiselle pariskunnan naispuolisen asiakkaan käynnin. Kinkkisiä juttuja. Nyt on nollattava ajatukset ja käytävä nukkuman. Harmi, että huomen sataa, kurjaa liikkua.

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 20:39

Päätä särkee. Vähään aikaan ei ole ollutkaa. Otin äsken lääkettä, että tokenis, alkoi jo töissä. Meen nyt seitsemäksi koululle vanhempainyhdistyksen kokoukseen. Kiva mennä kyl väsyneenä, mutta sitä tää on nyt ainakin viikko vielä.

Hieno aurinkoinen päivä kyl.

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 07:47

Yökeikka tehty. Katoin, että nyt sadetta luvataan to-pe, hyvä niin, että ainakaa ke ei tulis ja jos sää viel tosta muuttuis, ettei tulis noinakaa päivinä.

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 00:21

Nukkumaan menossa. Ihan ok päivä tuli. Oli mukava käydä kotipuolessa, näki taas veljen perhettäkin ja serkkukin kävi pitkästä aikaa heillä kylässä. Jäi hyvä fiilis reissusta. Isovanhempien haudalla käytiin ja tietty myös isänikin.

Uusi viikko lähtee pian käyntiin. Pitää selvitä siitä taas kunnialla, mahtuu kaikenlaista touhua.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 12:21

Hieno aurinkoinen päivä tulossa. Kohta puolin lähen kotipuoleen. Väsyttää vaan, äsken join kahvia, että piristyis, menin puoli kuuden jälkeen vasta nukkumaan, käytännössä ennen yötyötä en saanut nukuttua, jalat levottomat ja ilmeisesti puoli kasin kahvi vaivasivat.

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 23:59

Lauantai illas ja kohta nukkumaan taasen, viel 9 yötä eessä. Kävin Kangasalalla pyöräilemässä, tos matkan varrella näin kun yksi ukko pisti käsivarteensa piikkiä, ei se kyl insuliiniä voinu olla, alkoi kyl vähän "yököttämään". Tuli huumepiikki mieleen, äijä istu pientareella, tielle päin ja mä menin sen selän takaa ohi, pari metriä siinä oli väliä kyl. No sellaista se on. Kävin Kangasalalla sellaisella Pajutilalla, jossa on kaikenlaisia pajuhommeleita ym koriste esineitä, aika jänskä paikka kyl ja porukkaa oli kyl yllättävän paljon siellä.

Huomen meen kotipuoleen käymään pitkästä aikaa, lapsetkin tulee. Kiva nähdä koiraakin, kun se on hoidossa siellä äidillä.