IRC-Galleria

maryahi

maryahi

Mitä minä paskalla kun ei ole sitä peltoakaan?!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Lontooota prkl..Maanantai 28.11.2005 00:33

Olipa ihan pakko sitten kirjoittaa paivakirjaan jotain kun niin moni muukin tekee..
Lontoossa sataa ja tihkuttaa, jeepa jee.. Hyvan hermo loman sain, toivoin selkeempia ilmoja mutta kait tama on parempi kuin suomen pakkaset?? prkleen kallista mutta silti piti ostella kalliita kenkia ja Gucci laukun ja Gucci lompakon ;))
Metrot on taynna ihmisia --> tasakuvarkaita, viela olen niilta runkk..lta selvinny.. *koputetaan puuta* mutta jalat on karsinyt kilometrien kavelysta ja ihmisten vaisteysta.. Kyllapa se on niin etta tallainen jyvaskylan tytto on parhaimmillaan kun pysyy siella suomen rajojen sisapuolella, varsinkin kun karsii ahtaidenpaikan kammosta... Olenko sit niin helvetin negaiivinen ihminen etta pistaa vituttaa naa sateet ja ihmisten toniminen kun yrittaa paasta ohi.. Kohteliaitahan nama taalla on.."excuse, please, sorry" mutta eipa sorit hirveesti auta perkele kun on tonitty niin etta ostoskassit leviaa pitkin metrotunnelia.. "excuse me too, but 'fcuk' you" kavaisee mielessa enemman kuin pariin otteeseen..
Jos ei pelkastaan huonoa puhuta niin puhutaan hyvaa.. Clubit on mahtavat ja isot, Sedu sais ottaa enemman oppia tasta lontoosta ja suunnitella parempia baareja,.. ja halvempia..
Huonot puolet taas clubeissa on se saatanan henkilokunta.. Taalla on asiakaspalvelun a ja o "mita vittua teille saisi olla".. Tosin sita ennen olet joutunut odottaa sita Long Iland Ice Tea'ta noin puolituntia ja risat.. (ja muuten naa drinkit taalla on helkkarin laimeita, suosittelen siksi tequila shotteja suoraan jos haluat viinan nousevan paahan) Ehka se on se ison cityn kirous kun joutuu asiakaspalvelusta tinkimaan.. Ihmiset viela valittaa hesan asiakaspalvelusta.. Ne ei sitten ole ilm. kaynyt Englannissa.. (En suosittele niille.. )
Eli siis kaikinpuolin mahtava kaupunki, suosittelen kaikille..! =) Okei, myonnan, tais olla huono paiva mulla =) pistetaan naishormonien piikkiin ja sen kun vituttaa kun piti taas olla omaitsensa ja maksaa kipeeks kaikesta kalliista.. =) Heh,, voi meita naisia.. suosittelen kaikille englantia, hyva maa taa on.. Nahtavyyksia riittaa enemman kun uskoo, mut pitaa varautua maksamaan =) Tatahan varten pistin sinne stay-up sukan varteen "vahan" rahaa.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.