IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

HALLO LEUTE!Tiistai 23.09.2008 19:44

Pääsin taas livahtaa koneelle ku kukaan ei oo kotona :D Oon ollu tääl nyt 18 päivää. Arki on alkanu sujuu hyvin ja ja ja. On ollu mukavaa. On kyl vieläki välillä koti-ikävä, ja varsinkin yhtä tiettyä kultaa.</3

Viime viikko oli seki täynnä ohjelmaa. Keskiviikkona (17.9) täytin 17,. jipii! :) Gastäiti oli tehny ihana kakkua ja sit syötiin yhessä.. Koulun jälkee mun yks luokkakaveri tuli tänne ja oli mukavaa :) Ei vaa yhtään tunnu et olis ollu synttärit ku ei niit juhlittu mitenkää kunnolla (paitsi suomessa ennen ku lähin ;D).
Viime perjantaina meil oli koulussa "Wandertag", eli vaelluspäivä x/ Meijän luokka käveli vuorilla onneks vaa tunnin :D mä ja ann-kathrin pidettiin perää koko matka :D Näil vuoril kasvaa ihan hirveesti viinirypäleitä ja syötiin niit koko matkan ja ne on niiiiiiin hyviä! 1000 kertaa parempii ku Suomessa kaupassa.

Perjantai-illalla olin winzerfesteillä, eli jonkunnäkösil viinifestareilla. Se oli vähän ku tivoli, siel oli laitteita ja juomaa ja ruokaa ja musaa. Siel oli kivaa mut olin aika hiljaa vaa ku en tuntenu ketään paitsi Lucian (=gastsisko).
Lauantaina mentiin Freiburgiin (iso opiskelijakaupunki n. 30min päässä) leffaan ja sitte baariin. Ekaa kertaa baarissa jeejee:D no ei siellä kyl mitenkää erikoista ollu ja lähettiin aika aikasin kotiin. Mut se oli kyl paras ilta täällä Saksassa tähän mennessä :) Ainii olin ihan järkyttyny ku oltiin leffassa ja sit ostettiin iso kasa poppareita ja ne oliki makeita!! Hyi hitto. Saksalaiset on outoja :s
Sunnuntaina eli toissapäivänä olin Lucian kaa viereises kyläs vanhanajanmarkkinoilla. Siel oli ihmisii ihme puvuissa ja ruokaa ja kaikkee.

Viikonloppuna mul on Afs-leiri Seebruggissa..ei hajuukaan mis se on. Mut ihan kiva kuulla muitten vaihtareitten kokemuksii ja sillee.

Koulus on alkanu mennä iha hyvin. En mä kyl vieläkää mistään oikee mitää tajuu enkä ikinä tee läksyjä tai mitää mut et paikat ja ihmiset tullu tutuiks. Mul on sellanen matikanmaikka joka mielellää vitsailee mun ja suomen kustannuksella. :D Joka tunti se ottaa mun sanakirjan ja opettaa luokalle sielt jokun sanan. Tähän asti se on opetellu "muistomerkki, vaate ja fanaatikko" :D Ja kaikil on hauskaa.

Meil oli viime lauantaina tääl kotona siivouspäivä. Siivottiin ku hullut ja se oli kamalaa! :S Se siivous vastas meijän perheen joulusiivousta suunnillee. Joka paikka piti hinkata viimesen päälle. Et sellasta. Onhan se kiva et on siistii mut mä oon kotona tottunu vähän toisenlaiseen meininkiin... ja varsinki ninon kotona:D<3

Puhuin eile shadin kaa puhelimes ja se tulee tänne nyt syksyllä!! :):) Ja mä meen sit Hampuriin joskus keväällä tai jotain.

Joo mut en keksi enää mitää kirjotettavaa. tääl on menny hyvin ja on kivaa ja sillee mut suurin osa on kumminki tylsää arkee :D ihan niinku kotonaki.

Tschüss,

Mankku

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.