IRC-Galleria

marzwin

marzwin

mennee pussilla

Die Welt zu Gast bei Freunden.Perjantai 16.06.2006 04:44

Voi p****. Tää koko siti on täys jalkapallohulluja ruotsalaisia.

Niitä ei erota toisistaan sitte millään, kaikista muista kansallisuuksista kylläkin. Ja heti ja välittömästi. Ne örvää tuolla ympäriinsä ja ei siinä tilassa tietenkään tajua, että kaikki ihmiset ei välttämättä ymmärrä ruotsia. Ainakaan sitä ruotsia, mitä ne siinä tilassa saa tuotettua. En tiiä. Ehkä sen viiden sikspäkin jälkeen yhtäkkiä maagisesti siirtyy mentaalisella tasolla Ruotsiin. (Note to self: älä missään nimessä, minkäänlaisten olosuhteiden vallitessa, juo viittä sikspäkkiä!!!)

Niin, ton äskeisen voiton jälkeen vähän luulen, että ne ei tänään ainakaan vähempää ota ku eilen. Ei hyvä. Saa varmaan huomenna kouluun mennessä potkia pari jöörania jostain katuojasta ylös. Voi *****. Niinku se ois mun homma. Mutta ei kai niitä sinnekään voi jättää, tulee pian saksalainen poliisisetä herättelemään, ja siitähän on sitten leikki kaukana. (jööran alkais heti vaatia oikeuksiaan samanlaiseen rautakankeen, kuin poliisisedällä olemuksesta päätellen on _juuri siellä_)

Mun mielestä voisivat jo mennä kotiansa kun täällä ei tavallinen ihminen pysty enää edes opiskelemaan, kun joka nurkan takana vaanii joku ruotsalainen kysymässä missä on Alexanderplatz, lähin ravintola, Olympiastadion, vessa, Hadeberger Strasse 29 (pakko melkeen tarkastaa mikä mesta tossa osoitteessa sijaitsee), raha-automaatti tai eroottinen museo. Mutta toisaalta, mitäpä se auttais, seuraavana vuorossa taitavat olla... en muista, enkä paljon kyllä oo tästä pikkuruisesta yksityiskohdasta kiinnostunutkaan. Äh. Tarttee varmaan muurata kaikki ikkunat ja ovet umpeen ja linnottautua kämpille siihen asti, että nämä MM-kisat helvetistä ovet ohitse.

JA!

..mitä ****a, DIE WELT zu Gast bei FREUNDEN!?!?!

Ensikskään, esim. Suomi ei ole kisoissa mukana, niin nyt ei kyllä ole ihan korrektia puhua koko maailmasta. Mun patrioottisia tunteitani on loukattu.

Ja toiseks. Saksalaisesta ja ystävällisestä ei mielellään tulisi puhua samassa lauseessa. Ainakaan jos on kyse viranomaisista (niinkuin yllä jo mainittu, kyseisillä henkilöillä tapaa jotain olla siellä mihin aurinko ei paista, sen verran jäykkää kyllä on), asiakaspalveluhenkilöstöstä (palvelu, mitä se on? ai niin, siihen liitty joku sellanen asiakas, vai mikä se nyt olikaan... no siis kuitenki se tyyppi, joka tunkee sinne liikkeeseen häirittemään työntekijöitten kahvitaukoja ja juttutuokioita. siis se, johon ei pidä kiinnittää mitään huomiota, tai korkeintaan voi vähän tiuskaista jos se erehtyy jotain kysymään..) tai julkisen sektorin toimistotädeistä (nää on mun lemppareita oikeestaan, näissä toimistoissa luukulta luukulle ja takaisin juostessani olen oppinut paljon saksan kielen ja kulttuurin monivivahteisuudesta. ei jumankauta voi olla mahdollista haistattaa käytännössä **tut ja teititellä samalla!!! mutta pakko se oli uskoa kun omin silmin näki:)

Niin että ei tässä muuta. Meen nyt elelemään purkkitonnikalalla nyt tonne kämpille heinäkuun kymmenenteen asti. Tai pistetään varmuuden vuoksi yks päivä kaupan päälle, että varmasti on kaupunki siivottu liiallisista jalkapallohulluista. Kuullaan taas kuukauden päästä.



P.S. huijasin. suomeen juhannukseks. JES.



ja sitten kaikille ö'ö-päille tiedoks, että yllä oleva teksti ei edusta yleistä katsantokantaani ja asenteitani jalkapallon ystäviä, ruotsalaisia, olutta, saksalaisia poliiseja, vessoja, eroottisia museoita, saksalaisten ystävällisyyttä, tonnikalaa, MM-kisoja tai sen kummemmin kisojen tunnuslausettakaan, kohtaan. Oikeasti olen todella suvaitsevainen ihminen. Tai ainakin sinnepäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.