IRC-Galleria

LomaMaanantai 27.07.2009 20:17

Ah, se kauan odotettu loma.
Jumankauta että duuni osaa väsyttää ja vituttaa aina vaan enemmän.
Laitoin jopa yhteishakuun muutamaan vaihtoehtoon hakua, vaikka ei oikeasti olisi kyllä varaa opiskellakaan. Vaan pois on päästävä tuolta, oli se tie sitten mikä tahansa.

Artturi voi hyvin. Ottaen huomioon että vaikka se omasta mielestään on edelleen nuori ja notkea kulmakunnan kauhu, on se kuitenkin vanha, laiha ja lihakseton rakki. Mökillä uiminen teki sille hyvää, ei näytä ihan niin kapiselta. Ja harjaaminen ja matolääke teki osansa varmasti.
Faktahan on ettei sen takapää nyt ihan kulje mukana niinkun ennen, rappusissa se yleensä odottaa että oon siinä vastassa ettei se lennä nenillee alas tullessa ja ylös mennessä muistaisi liikuttaa sitä takapäätäkin ja osaisi hakea niillä takasillaan rappusen sinne askelen alle.

Jos Fiudeen ei olis murtauduttu ja siitä tullut kivaa ylimääräistä vitutusta ja rahanmenoa niin ehkä enemmän tosissani miettisin sitä minkälainen koiran kokoinen koira täällä olis jos Artun tarvii lähteä.
Muutokset on olleet puolen vuoden sisällä jo niin isoja että mitä seuraava vuosi tuo tullessaan..
Mä en halua nähdä mitään hiljaa hiipuvaa rakkia, pappa on aina just niin täysillä mennyt että tahdon sen aina niin menevänkin.
Rekkujen Tika siis käynyt mielessä muttei oikeen aika osu kohdilleen. Kiva duuni lähenpää... ah.
http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=2721

Muuten menee aika nappiin, pihassa kasvaa musta- ja punaherukat, kärsineitä ikivanhoja puskia mutta ei vähennä mun lapsenomasta hukerrystä yhtään kun sullon marjoja puskasta kourallisen suuhuni, toinen kourallinen lentääkin pitkin mettiä kun tajuun että murkkuja käsi täys :D
Lenkillä sullon suuhun vattuja joita on tienposket pullollaan. Kärpäset siinä kerkee tanssia häätanssit pään ympärillä ja perään suorittaa aktit olkapäällä kun hiljakseen vaihdan puskaa :)

Ja lepakoita. Niitä on seinä pullollaan, kuuluu rapinaa ja siritystä ja iltasin lentotukikohdasta alkaa koko ilmalaivueen kuhina kun gismot sieltä toisensa jälkeen lähtee ympyrää tekemään. Hieenoja! Kissat saa ihailla niitä tarhasta käsin, jonne pääsevät ikkunasta yötäpäivää.

Ainukaisen lomaviikon ohjelmassa korjata hieman fiudea, jos vaikka menisi katsastuksesta läpi, sitten pilata koko loma viemällä se katsastukseen jotta voi itkeä lisää rahanmenoa kun se sitten ei mene läpi... Mökille lupasin palata vielä, mutta huomenna mentävä agiin Attilan kanssa, ja loppuviikosta Niinikosken Sikajuhlat. Sunnuntaina Pelastetaan Koirat Ry:n vuotuinen match show Hakunilassa ja sinne tyttöjen kanssa. Ruu lähtee näyttämään miten reipas siitä on tullut ja Kettu tukijoukoiksi. Kehään ei varmaan nyt mennä kun viimevuonna Kettu kuitenkin pokkasi sen näteimmän rakin palkinnon joten parantaa ei enää voi, ja Ruu nyt ei osaa missään pannassa ja lyhyessä remmissä edes liikkua niin aika typeränoloinen operaatio olisi se varju-kehä sille. Olishan tässä kyl aikaa hieman treenata..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.