IRC-Galleria

teetä ja jäätelöä :)Torstai 10.09.2009 20:22

Ärrän jälkeistä elämää mennyt pari viikkoa. Koulussa on piirretty siltoja, maisemia, kaupunkeja, kuutioita, rakenneltu pienoismalleja kuutioista.. :D Ja sahattu, höylätty ja hiottu viittäsataakuuttakymmentä yhdeksäämiljoonaa puukapulaa. Ainakin. Syöty älytön määrä mahtavaa sapuskaa, joskus ei niin mahtavaa sapuskaa, ja kotona aina ajoissa :) Kerkee agitreeneihin huolella ja jopa epiksissä käytiin ojangossa eilen. Attila otti vitosen ja kympin, Kettu osallistu ulkopuolisena mölleihin ja otti kympin, yhtään aikavirhettä ei tullut kummallekaan ja virheistäkään ei voi syyttää kun ohjaajaa joten jee :) Oma kouluttaja oli tuomaroimassa joten hieman extrahikeä ja paineita tuli siitäkin :D
Pikkasen kun lämmittelin Kettua ja riekuin sen kanssa ennen radalle menoa niin se jotain vinkasi ja tänään kurkin suuhun paremmin ja huomasin ikenessä hieman turvotusta, nyt sitten odottelen sen laskevan ja voin huomasta helpotuksesta ja todeta että jonkun pimpparin syöny, muuten omaan mahtavaan tyyliini olen sitten varma että sillä on ikenessä joku kasvainmuutos joka vaatii leikkausta.

Ja aita :)
Mun ihana aita nousee. Yks rulla on vielä makkaralla ja yks puoliksi tolpillaan kiinni, eli pikasella laskemisella pystyssä on 125m ja juurikin toi tärkein alue eli mun ja helsinkiläisten välinen raja.

Pupua ja sorsaa alkaa tulla, mä oottelen kuitenkin hirveä rakeille ja tarvis vissiin miettiä pakastinta uutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.