IRC-Galleria

matriis

matriis

kolme askelta tyhjyyteen.

tiistai.Tiistai 29.11.2005 19:42

Työharjoittelu on alkanut ihan kivasti. Mie ja Sanna ollaan samassa työpaikassa. Jos ihmettelette, missä, niin annan vinkin: Siellä kiillotetaan haarukoita ja veitsiä.
Ha ha ha. Että tämmöstä. Mutta ihan kivaa. Tapasin tänään Ullan. Ulla oli tavis. :D
Huomenna mie varmaankin saan tehdä Kreikkalaisia lihapullia :P varmaankin hyviä. Niihin tulee minttua.
Nyt mie meen tekemään jotain kehittävämpää hommaa. Mro.

sunnuntai.Sunnuntai 27.11.2005 18:33

Kaikilla on taas enemmän tai vähemmän vaikeaa ymmärtää. Eikä se jää tälläkään kertaa vain yhteen ihmiseen. Nyt näyttäisi siltä, että pääsisin huomenna katsomaan HP 4:en. Jee. (x
Mr.Children-KuRuMi
Mie en oikein itsekkään tajua, miksi tuo biisi on kirjoitettu tuollai.. Miten se on kirjoitettu. Tai sitten siinä on tapahtunut väärinkirjoitus. Mistä minä voisin sen tietää?
Mutta nyt jokatapauksessa laittamaan ruokaa..?

lauantai.Lauantai 26.11.2005 23:46

Niin siis siellä partyissä hommailin. Loppujen lopuksi se päätyi siihen, että 5-vuotias serkkuni ja hänen kaverinsa alkoivat vittuilemaan miulle, ja mie melkein menetin hermoni. Siis ihan sanalla sanoen vittuilivat. Ja miten se onnistuu..? en mie tiiä. Sen ipanan piti pelätä minua, eikä vittuilla miulle. Vaikka, kyllä se ensin hieman pelkäsikin. Ehkä ihan vähän. Mitä, jos se sen kaveri rohkaisi serkkuani, ja sabotoi sen mielen? Niitäkin näkee. Hahhah. No, minkäs teet? Et mitään, mie tiiän sen.
Gazette - Ray

perrjantai.Perjantai 25.11.2005 23:15

Kivaa. Nyt ei sitten ole kahteen viikkoon koulua. hahhah. Mie tein tänään joulutorttuja :P nam nam. Miun hiuksetkin värjättiin tuossa eilen.. hmm.. Violetin ruskealla. näyttävät jossain valossa mustalta, toisessa rubiinin punaiselta, kolmannessa violetilta. Ei osaa päättää. Hahhah. Vaikka, eihän valoilla voi.. tuotanoinniin.. Tiia, sie kyl tiiät. joo. DeG - Raison D'etre. En edes ole aivan varma, kirjoitetaanko se noin..?
Huomenna sukulaisten partyihin. juuri näin.

torstai.Torstai 24.11.2005 15:56

Mitäs tässä? Äsken oli matikankoe, huonosti meni. hah hah. Ruotsin kokeesta 8-. Ei huonosti.
DeG - Saku. Miepä tästä taidan lähteä kirjastoon..?

maanantai.Maanantai 14.11.2005 10:20

olin viikonlopun Helsingissä. Eipä ole muuta maininnan arvoista siitäkään.
Kaverit alkoivat taas valittaa miun käyttäytymisestä. Olen nykyään muka julma. Aika huvittava mielestäni. Kai mie olen julma, mutta mielestäni vain niille, jotka ei paljoa miellytä minua, tai muuten vaan olen vittuuntunut. Huono tuuri vain niille, jotka joutuvat miun vitutuksen kohteeksi. Ne saa itse ajatella, onko ne ansainnut sitä vitutusta ennen kun alkaa valittaa.

Itse alan nykyään kyllästymään kaikkiin suhde- ja ystävyys asioihin, joten ei paljon haittaa vaikka ihmiset alkavat nyt vihaamaan minua. Tuskin menetän siitä edes paljoa.

sunnuntaiSunnuntai 06.11.2005 14:07

joo. päivä alkoi taas mainiosti. sain omalta isältäni turpiin heti aamupalaa syödessäni. mitä sillekkin pitäisi tehdä? ei kukaan jaksa tälläistä ikuisuuksiin. eikä kukaan välitä. tosi hauskaa mennä huomenna kouluun toinen puoli kasvoista mustelmilla. että näin. tällästä tänään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.11.2005 14:20

Nyt on taas ihmisillä ongelmia. Monenlaisia. Vaikuttaakohan kuun kierto mitenkään asiaan..? Toisaalta, unenikin sitä lupailivat.

lauantaiLauantai 29.10.2005 16:30

eilen olin pienissä halloweenpileissä. Oli hauskaa juu. :D
pannukakkuja.

koulussa.Keskiviikko 26.10.2005 13:21

juh, äsken oli fysiikan koe. Huonosti meni, kuten arvata saattaa. Nyt pitäisi sitten keksiä jotain hauskaa aktiviteettiä itselleni kahdeksikymmeneksi minuutiksi.