IRC-Galleria

Vit*uper*elejum*lautaKeskiviikko 14.01.2009 22:35

Töistä.

Ajelin asiakkaalle viemään tavaraa. jäistä tietä ensin useamman kilometrin keskelle metsää ja sitten tie päättyy ja edessä on puomi. noh. Soitto asiakkaalle ja esitin asiani että kuljetusfirmasta hei ja teille olisi tulossa tavaraa.

sitten se kiroilulitanja vasta alkoikin siellä puhelimen päässä! :D

"ettekö te vitun pässit saatana ymmärrä että mulle ei tuoda tavaraa helvetti. Mä olen ibizsalla ja tuun vasta kahden viikon päästä sinne. Mä olen perkele soittanu jo että älkää tuoko sitä tänne että mä haen sen ite lahdesta joskus. perkele"

:)

sitten kerroin että minulla lukee kirjassa että toimitus tänään tähän osoitteeseen. että mitä tehdään?


" vittuperkele saatana te paviaanit sitte ymmärrä millään että sitä ei viedä sinne että vie se lahteen tai sit vie se ite sinne pihaa."

vastasin sitten asiallisesti että piha on peilijäässä ja edessä on vielä puomi mikä on kiinni.

"No kyl teidän pitäs viedä se pihaan asti eikös se ole teidän asiakaspalvelua"

Siinävaiheessa mulla rupes hitsaamaan kiinni :)

sanoin sitten asiakkaalle että jos sä pidät meitä vitun pässeinä mä voin joko jättää tän lavan tonne mettänreunaa tai mä vien sen lahtee et mitä sä haluat?

" vittujumalauta vie se lahtee takas, perkeleen juipit"

sitten sanoin vielä asiakkaalle että mua ei kiinnosta vittuakaan mitä tälle tavaralle tapahtuu seuraavaks jos sä vittuilet vielä sananki mulle. ja Mä vien tän lahtee etä hae sieltä ite. ja löin luurin kiinni :)

ahh.. asiakkaalle on aina mukava raivota takas jos ne pitää meitä mulkkuina.

meni n. 15 minsaa asiakas soitti uudestaan hieman rauhallisemmalla äänensävyllä että " Voisitko sinä viedä sen lavan yhteen firmaan heinolaan että siellä on heidän tuttuja niin ei tarvitse lahteen asti kuljettaa sitä edes takas."

lupasin hoitaa asian ja hoidinkin.Menee n. puoltuntia niin ajojuitsari soittaa ja sanoo että asiakas oli joo aika mulkku XD

Eli oli näköjään halunnut se mulkvisti asiakas soittaa firmaan ja kannella minusta jollekkin isommalle herralle :D mutta olivat taineet siellä vain naureskella =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.