IRC-Galleria

Aamulla kouluun lähtiessä kun kävelin portaita alas tunsin kuinka jalkani liikahti epäilevästi... *tumpsis* kaaduin selälleni.. perse ja takaraivo.. (auts) miiuutin olin vaa maassa makaamassa ku meinas taju lähtee.. mikäs siinä mitää ei tuntunu sen jälkee 5 minuuttii sitte iski niska ihan jäykäks kuin ois viagrapilleri jäänny kurkkuu kiinni. ja vielä kaverin tärkeät laput rutistu kädessä samassa rytäkässä.
Koulussa oli aivan helvettiä.. Lähettiin siinä koulun linja-autolla lahden linja-autoasemalle kahville koska ei keksitty muutakaa tekemistä.. turvallisesti päästii matkaa ja siellä kahviossa ensin kaatu kahvimuki ei onneks ollu siinä vaiheessa kupissa paljoa kahvia sitten vahingossa käsi tarrautu semmossiin pihteihin millä voi ottaa pullaa (ja tottakai ne tippu maahan)
Kupit saatii tyhjäks ja takas koululle. siellä oli vuorossa auton pesu. kuten kuljettajan hommiin kuuluu. ensin sain vedet päälleni auton toiselta puolelta vahiongossa lens painepesurista mutta auto saatii puhtaaks..
Ulkona Oli taskuperuutusta kuorma-autolla mikä meni ihan päin vittua mikä masens ihan helvetisti.. ruokalassa unohdin ottaa lusikan jälkiruokaa varten.. eli söin jotain rahkaa haarukalla...
Taas ulos.. kaveri potkas lunta naamalle mä suutuin ja tirvasin tyyppiä vähäsen nenää.. että tämmöstä.. lisää tulee jos muistan muuta.. ja niskat on vielä niin saatanan kipeet.. ei pysty mihinkää suuntaa kääntää päätää ku sattuu.. rupee olee niin kova kipu että rupee päätä särkemää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.