IRC-Galleria

tapahtumarikas yöTorstai 11.09.2008 09:15

Yötyöt alkoi illalla normaalisti 19 aikoihin ja lähdin rekan kanssa riihimäen suuntaan lastaamaan lisää tavaraa. Normaalisti lähtee n. puoli kärryllistä mutta tänään lähtikin koko kärryllinen joten siinä sitten sai lastailla normaalia pitempään.

Matka jatkui turkuunpäin. polttoainemittari näytti jo riihimäessä alarajaa ja laskeskelin että pärjään hyvin forssaan tankkaamaan, mutta kuinkas ollakkaan forssassa oli remontti ja mittarit oli suljettu.

sitten vaan arpa pelillä eteenpäin vaikka mittari oli jo punasella seuraavalle nesteen asemalle. sellainen löytykin muutaman kymmenen kilometrin päästä ja tankkasin 400litran tankkiin 390litraa :) eli ei olis enää kovin kauas päässy :D

sitten matka jatkui ja ajattelin että kai tämä tästä paremmaks muuttuu ja juuri kun ajattelin niin lisävaloista toinen lamppu meni rikki :) noh.. siinä sit heikoilla valoilla turkuun.

Turussa joutu siirtelemään vähän ylimääräsiäkin kontteja laiturista laituriin kun turkulaiset on itse niin avuttomia :D

Turusta lähdin takasinpäin niin tuli radiosta liikennetiedote jolloin ennen sen sanomaa ehdin ajatella että jännä ettei koskaa mun matkan varrelle satu mitää niin sieltä tuleekin että tiellä 54 (jolloin itseltä pääsi pari kirosanaa) on sattunut liikenneonnettomuus ja lisää tarkennetaan myöhemmin.
No myöhemmin tuli ilmotus että tiellä 54 risteysonnettomuus toisena osapuolena raskasajoneuvo ja tie on katkaistu liikenteeltä :D

(säiliöajoneuvo ja maatoauto ajanu yhteen yksi ihminen kuoli ja maatoauto syttyi vielä tuleen. selvisi myöhemmin uutisissa)

Ei auttanu muuta kuin kiertää hämeenlinnan kautta kotia :D ja voi perse että väsyttää.. pitää mennä nukkumaan kyllä....
Töihin 7.00

Autoa kännystellessä merkkivalot välkkyy ja summerit huutaa ku hinaaja.. vaihteisto ei toimi. Noh.. sen sain toimimaan resetoimalla järjestelmän.

Auto laituriin ja kuormaa tekemään. Yks työn tekijä oli pois joten joutu ottaa kaikki pienetkin paketit kyytiin. ja niiden etsimisessä meni aivan käsittämättön kauan. klo oli n. 9.20 kun kuorma-auto oli täys.

Sitten pihalle hakemaan peräkärryä. Noh.. joku perkele oli nyysiny mun varaaman peräkärryn joten jouduin ottaa vähä huonomman. Ensin lastasin pihalla 8 mertiä pitkiä metalli putkia ja sit rekka laituriin loppu kuormaa lastaamaan.

Aikani siinä lastailin niin juitsarit tulee kyselee et tiedänks et mul on peräkärrystä rengas puhki.. joo kiitti vitusti sille kuka ei viittiny ilmottaa että se on paskana ku sitä viimeks käytti.

ei siin auttanu ku mennä lahden vianorille vaihdattaa rengas ku oli saanu auton täytee.

Mä olin 13.00 ekassa paikassa hämeenlinnassa kun yleensä on n. 10 aikaan :)

Auton sain yhtä paikkaa tyhjäks ku firmassa luki että logistiikka poistuu tänään kello 11.00 hyvää päivänjatkoa.. meinasin jättää ne lavat ulos ja paskoa postiluukkuun. :)

kello oli n. 17.30 kun oli viimenen paikka jaettu.

takasin päin kun lähdin hämeenlinnasta lahteen niin huomasin että kuulu sellainen släpäs släps släps niin sivuovet aukes itestään kärrystä juuri kun olin kiihdytys kaistalla motarille menos no ei auta ku hätävilkut päälle ja tiensivuu ja ovia kiinni laittamaa ja räikkä liinalla sisäpuolelta kiinni. ja matka jatkuu..

Lahteen ku ajo niin voi vittu että meinas mennä hermot ku perjantain loma liikenne ja sit edessä ajaa joku vitun valkonen farmari opeli 70km/h. ja ohi ei pääse ollenkaan ja en ollu ainut kuka siihen jonoon joutu.

LeirielämääLauantai 14.06.2008 10:42

Olen mikkelissä reservilaisten leirillä kuskina ja tällähetkellä istun abc kahvilassa savitaipaleessa paskalla ja aurinko paistaa. Tj20

Rovajärvi päivä 12Lauantai 31.05.2008 20:23

Leiri tj 0 :) juna oli takas vuohijärvellä klo 24.00 ja nukkumaan pääsi klo 02.00

Rovajärvi päivä 11Perjantai 30.05.2008 00:47

Aamuvahvuus laskenta ja sen jälkeen takas nukkumaan lounaaseen asti ja sitten teltta kasaan ja odottelemaan junan lastausta. Nyt ollaa junassa ja juna lähtee 2h. Päästä.

Rovajärvi päivä 10Torstai 29.05.2008 03:26

Tänään siirryttiin jo lähemmäs junaasemaa viimeiseksi yöksi. Päästiin käymään sodessa ja saunassa ja kävin heittämässä talviturkin 4 asteisessa vedessä :P aika virkistävä kokemus :D nyt ei muuta kuin unta kupoliin koska huomena on 5.00 herätys.

Rovajärvi päivä 9Keskiviikko 28.05.2008 03:23

Perus makkaran paisto päivä. Saatiin tietää että ainakin tulee kaksi kuntoisuuslomaa tästä leiristä joka tietää sitä että on pitkät jussi lomat.

Rovajärvi päivä 8Tiistai 27.05.2008 04:12

Tänään oli siirtyminen uuteen paikkaan ja uusi paikka on paljon parempi kuin edelliset paikat yhteensä. Ainut huonopuoli edellisiin päiviin verrattuna on tänään alkanut vesisade. Se kasteli koko teltan märäksi kun ei saatu tarpeeksi ajoissa telttaa lämpöiseksi.
Päästiin sentäs käymään saunassa ja sodessa :P
Kävin vielä yöllä viemässä kuumepotilaan ampulansilla leirisairaalaan.
Emäntää on jo vähän ikävä.. <3

Rovajärvi päivä 7Maanantai 26.05.2008 03:42

Ekan viikon vika päivä. Ei mitään ihmeellistä. Piikitettiin taas toisiamme pistettiin vähän keittosuolaa suoraan lihakseen :P ja oli tänään poronkäristystä ruokana. Oli hyvää :P

Rovajärvi päivä 6Lauantai 24.05.2008 23:38

Juu.. Tuli oltua kipinässä 02-03 välisenä aikana..aika tylsää touhua.
Herätys oli klo. 6.00 ja hullussa transsissa aamupalalle ja sitten takaisin telttaan nukkumaan 11 asti ja sitten lounaalle ja sitten häröiltiin parituntia ja lähdettiin saunaan ja sodeen ajamaan. Siellä meni parituntia.
Takas teltalla tehtiin nuotio ja kunnon ritilä siihen päälle jekkulangasta, sekä makkarat paistumaan.
Sitten huomasin vähän matkan päässä metsässä että siellä savuaa jokin ja samassa meidän kokelas ja alikersantti älysi että hänen puun koloon tumppaama tupakka oli sytyttämäyt kuivan puun tuleen :D
Eipä siinä muuta kuin lumella sammuttamaan. Siinä tämä päivä.
Ja kyllä me harjoiteltiin kanyloimista. Itse pistin kaverin käteen neulan ja ekalla kerralla ei onnistunut ja ei tokallakaan ja kolmannella kerralla kaveri sano että vähän heikottaa ja saman tien lähti taju :D kyl musta joskus tulee hyvä lääkintämies :P