IRC-Galleria

rock rock ilosaarirockMaanantai 20.07.2009 17:49Perkele. hengissä ollaan.. Ihme! :)

pari laatikkoa olutta ja lonkeroa ja kaks pulloa viinaa :)

joka aamu aamupalaksi 9 tölkkiä olutta ettei tule krapulaa ja se toimi ihan hyvin viimeiseen aamuun asti.. aika pahasti tärisyttää vieläkin :)

hauskaa oli musiikki oli hyvää!

SynttäritMaanantai 27.04.2009 01:51

Tuli sitten 22v. täyteen. Aamulla käytiin hyvästelemässä 88 vuotias isoisä viimeiselle matkalleen.

ja illalla lähdettiin baariin limusiinikyydillä. pari kertaa hurua toria ympäri ja sitten ilontalon eteen ja nimi löytyikin listasta joten pääsi suoraan sisään ilmaiseksi. Kuohuviinit juotiin ja vähän muutakin ja tanssittiin ja käveltiin Helin kanssa kotiin. Aamulla tänään pieni krapula ei paha. ja rupee taas elämä voittamaan vuoden vanhempana!

taas kerrakseen.Lauantai 11.04.2009 15:04

Perjantaina lähdettiin Harrin ja Teijan kanssa teryleeni vanilla heltsinkiin kattomaan kauniita autoja ja nopeita naisia, vai miten se ny meni :) eli American car shouhun. Ihan oli mukavat pippalot siellä oltiin n. 4h. ja olutta samalla siemaillen.

Oli hieno tulla motarilla kun lähes jokainen ohittaja mulkaili meidän autoa :D mithän sillä on ennen tehty vai pelkääkö ihmiset sellaista raiskaaja vania :D

kotia päästyäni pleikkarilla pienet roundit autopelejä ja sit tunnin päiväunet ja ruuanvalmistusta ja sitten puoli 11 aikaan baariin.

Mikko, juuso?, Teija ja kaks sen (lyhyttä) kaveria :) mentiin armakseen ja siellä tulikin oltua puoli neljään asti. ja kävellen kotia.

Ei edes krapulaa jäänyt vaikka rahaa meni.. Perkele.

Mukavaa oli.

Virossa käyntiSunnuntai 22.03.2009 00:17

Omat ostokset 22,92l olutta 1,5l giniä ja 3,75l viiniä.

Helin ostokset 27 pakettia teetä eli 555 pussia.

tuttu tunne?Perjantai 20.03.2009 06:27

ilta/yö pimeä rauhaisa katu. muutama auto huristelee hyvää vauhtia vailla häivää.

Sitten näet linja-auto pysäkillä auton jossa on pyöreät takalamput ja edessä vain parkit päällä. tummennetut ikkunan ja pari antennia. auto on valkoinen. Ensimmäisenä ajattlet että poliisithan ne siinä ratsaamassa ylinopeuksia. sitten hiljennät vauhdin sallittuun nopeuteen, ehkä hieman allekkin ja ohitat auton.

Sitten auto lyö ajovalot päälle ja kaahaa perääsi ja roikkuu lähes puskurissa kiinni ja odot vain hetkeä milloin ne sinut pysäyttävät jostain syystä.

mutta heeheeee.. se olinki vain minä ja mun valkoinen mondeo kiusaamassa viattomia ihmisiä XD

vieläkin kädet tärisee...Sunnuntai 22.02.2009 14:00

Joo 14 aikaan kaveri tuli hakemaan mut kotoa ja käytiin ostamassa pullonpalautusrahoilla 3laatikkoa olutta ja sipsiä ja makkaraa reilusti.

siirryttiin firman hallille ja ruvettiin nauttimaan ostoksista. meitä oli 5-6 välillä 7 työntekijää pehtoori itse ja hänen vaimonsa.

aiheet: autot, työt ja naiset :) mitä sitä nyt rekkamiehiltä voi olettaa.. ja kaikki joi olutta niinkuin märkä sieni.

sitten tilattiin tilahauki? (tilataksi) ja mentiin vaihtamaan yhden työntekijän vaatteet ja pesemään sen naama niin päästäisiin kaikki baariin. sitten mentiin toisentyökaverin kämpälle. ja taksi makso siihen asti 47e :D

oltiin kaverin kämpillä tunninverran ja sitten lähdettiin baariin. ekana mentiin cheriin kuselle ja yhdelle oluelle ja sitten siirryttiin ilontaloon ja portsari toivotti tervettulleeksi (k-22) ja kun baarista sai miestä väkevämpää niin pehtoori rupes esittelee ryijyään ja muut tanssi homoletkajenkkaa.

ihan jees oli paikka ja lähdin siinä puol 4 aikaa kotia kohti. sitten nukkumaan ja heräsin 8 aikaan kusihätään paskahätään ja siihen kun suussa maistuu kissankusi.

kävin suihkussa ja paskalla ja puol 9 aikaa ajattelin puhalluttaa itteni niin mittari liikahti vielä 0,5 promillea.

nyt rupee tärinä helpottamaan ja päivä lähtemään käyntiin.

Vit*uper*elejum*lautaKeskiviikko 14.01.2009 22:35

Töistä.

Ajelin asiakkaalle viemään tavaraa. jäistä tietä ensin useamman kilometrin keskelle metsää ja sitten tie päättyy ja edessä on puomi. noh. Soitto asiakkaalle ja esitin asiani että kuljetusfirmasta hei ja teille olisi tulossa tavaraa.

sitten se kiroilulitanja vasta alkoikin siellä puhelimen päässä! :D

"ettekö te vitun pässit saatana ymmärrä että mulle ei tuoda tavaraa helvetti. Mä olen ibizsalla ja tuun vasta kahden viikon päästä sinne. Mä olen perkele soittanu jo että älkää tuoko sitä tänne että mä haen sen ite lahdesta joskus. perkele"

:)

sitten kerroin että minulla lukee kirjassa että toimitus tänään tähän osoitteeseen. että mitä tehdään?


" vittuperkele saatana te paviaanit sitte ymmärrä millään että sitä ei viedä sinne että vie se lahteen tai sit vie se ite sinne pihaa."

vastasin sitten asiallisesti että piha on peilijäässä ja edessä on vielä puomi mikä on kiinni.

"No kyl teidän pitäs viedä se pihaan asti eikös se ole teidän asiakaspalvelua"

Siinävaiheessa mulla rupes hitsaamaan kiinni :)

sanoin sitten asiakkaalle että jos sä pidät meitä vitun pässeinä mä voin joko jättää tän lavan tonne mettänreunaa tai mä vien sen lahtee et mitä sä haluat?

" vittujumalauta vie se lahtee takas, perkeleen juipit"

sitten sanoin vielä asiakkaalle että mua ei kiinnosta vittuakaan mitä tälle tavaralle tapahtuu seuraavaks jos sä vittuilet vielä sananki mulle. ja Mä vien tän lahtee etä hae sieltä ite. ja löin luurin kiinni :)

ahh.. asiakkaalle on aina mukava raivota takas jos ne pitää meitä mulkkuina.

meni n. 15 minsaa asiakas soitti uudestaan hieman rauhallisemmalla äänensävyllä että " Voisitko sinä viedä sen lavan yhteen firmaan heinolaan että siellä on heidän tuttuja niin ei tarvitse lahteen asti kuljettaa sitä edes takas."

lupasin hoitaa asian ja hoidinkin.Menee n. puoltuntia niin ajojuitsari soittaa ja sanoo että asiakas oli joo aika mulkku XD

Eli oli näköjään halunnut se mulkvisti asiakas soittaa firmaan ja kannella minusta jollekkin isommalle herralle :D mutta olivat taineet siellä vain naureskella =D

juupajuuLauantai 10.01.2009 00:46

Lenkkeily....... no sehän on ihan perseestä..


Taidan tykätä perseestä koska ajattelin jatkossakin hieman lenkkeillä :)

liian kilttiLauantai 03.01.2009 18:44

näin kaupassa tosi söpön nallen ja ajattelin tehdä siitä lampun jalustan.. mutta siltä olisi pitäny katkaista pää.. en mä pystyny.. nalle jäi kauppaan.

vuosi vaihtuiTorstai 01.01.2009 22:59

kyllä ne päivät loppui vihdoin viimevuodesta :)

Olimme perheen ja oman mamman kanssa mökillä saunomassa ja syömässä sekä ampumassa raketteja. Sieltä lähdimme veljiemme ja Helin kanssa lahteen puol 11 aikaan ja kävimme katsomassa lahden ilotulituksen tuosta pihalta ja senjälkeen lähettiin baareilemaan.

Ensin mollyyn ja sitten jackalopesiin. Tais olla ainakin mamma hyvässä tuiskeessa :D vaikkei tilannutkaan mitään.. mutta piilopullo on paras ratkasu :D sitten käveltiin kotia ja heräiltiin 13 jälkeen päivällä :) krapulassa..