IRC-Galleria

vittuTorstai 08.10.2009 23:49

KAIKKI kitisevät apinat alkaa käyä hermoille. about pvän aikana tulee 10 000 uutta pväkirjamerkintää joista on se 9999 merkintää tyyliin; "uus galleria on ihan paska, vanha takasin."

Jos ette vaivaudu edes opetteleen uuden käyttöö ni poistakaa tunnuksenne ja muuttakaa vaikka mummolaan. Kukaan ei oo seppä syntyessään, eikä varmastikkaan voi osata heti ekalla kirjautumiskerralla käyttää täydellisesti uudella ulkonäöllä ja uusilla ominaisuuksilla olevaa galleriaa.

Vaikken ite osaa vielä kunnolla uutta galleriaa käyttää, niin silti pidän siitä ja paljon parempi tää on ku joku vanha, nuhjunen ja kulunut paskakasan näköinen vanha galleria. Vanha ulkoasu alko käyä jo ällöttäväks, kun oli niin ällön värinen ja TYLSÄN YKSINKERTAINEN paska oli näkyvillä päivästä toiseen.

Ja jos ylläpito aikoo ensiviikolla vaihtaa vanhan gallerian takasin, niin laittakaa se edes irken.fi:n puolelle! Ne kitisevät kakarat voi sinne mennä sitä käyttään tai sit lahjottakaa niille vanhan gallerian modit jotka ne voi tunkee sinne minne tykkää. Uus saa luvan pysyä ja vittu niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.