IRC-Galleria

mayra

mayra

turn the lights off

Perjantai 19.02.2010 23:04

Kiitos lu2, olette parhaita.
Wanhat ohi - luojan kiitos! Oli aivan parasta, nää ihmiset on kultaa, mutta mä olen onnellinen että se on ohi. Mun tanssikiintiö on täynnä, en varmana tanssi vuoteen. Ja oli niin ihanaa päästä korkkareista ja mekosta eroon ja vetää noi XL-kokoiset collarit ja Reinot päälle. Mä vihaan mekkoja muutenkin aivan älyttömästi ja kaks päivää mekossa on ihan liikaa.
Mutta siis, oli parasta. En mistään hinnasta jättäis tätä väliin. Olo on nyt kuollut, jalat on paskana ja varpaat vuotaa verta [suosittelen kynsien leikkaamista ennen wanhoja] ja väsyttää, mutta olen onnellinen silti. Mua vituttaa aivan sairaasti että multa jää jatkot väliin [huomenna Hesaan - pitäis jotenkin olla kunnossa] mutta sille ei nyt mahda mitään ja on kyllä illasta muuten niin hyvä fiilis, että ei haittaa.
Ja Santa Fe; se ruoka, seura ja jutut - pure love. Mä rakastan mun luokkaani. Ne ihmiset on parhaita. Erittäin vähäruokaisena ihmisenä mä en tietenkään syönyt kaikkea. Enhän mä koskaan. Isä syö aina mun ruuat. Ei sillä ollu mitään tekemistä sen kanssa, että siinä ruuassa olis ollu jotain vikaa.
Mutta kampauksen purkaminen oli kamalaa. Pinnien lukumäärää en viitti edes laskea, hengettömiä ei saanu pois kuin saksilla ja hiuslakkaa oli niin paljon, ettei mulla hiukset liikkunu edes ulkona tuulessa. Oli niin ihanaa päästä kuumaan suihkuun ja pestä hiukset. Puhtaat hiukset on niin pure love right now.
Mutta siis tosiaan - mä en ikinä jättäis tätä kokemusta väliin, mutta olen erittäin onnellinen ettei tätä tartte tehä enää uudestaan. Ja lipputuloja saatiin ~700 euroa, joten siinäkin suhteessa oli erittäin onnistunut ilta.

Tekis niin mieli nyt polttaa toi mekko. Olis loistava päätös koko illalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.