IRC-Galleria

MurheiluaTiistai 08.01.2008 23:44

Mitäköhän tässä on muka tapahtunut.

Lauantaina kävin heti aamusta polskimassa pari kilsaa, sen jälkeen tsiigaamassa Markun kanssa Tali-Ihantalan (joka sivumennen sanoen oli mielenkiintoinen ja hienosti tehty historiakuvaus ilman keinotekoista ihmissuhdejuonikuviota - sen sijaan panssarivaunuja ja lentokoneita oli runsaasti!) ja vielä rokkaamasssa treenikämpällä.

Tuli hankittua viikonloppuna myös uusia soittopelejä ja myytyä vanhoja. SCI Pro-One lähti matkoihinsa ja "romukuntoinen" Yamaha CS-15, jonka remontoimiseen meni sunnuntaina pari tuntia, tuli taloon. Petrin kanssa soiteltiin ja tsiigailtiin leffoja.

Sunnuntai-iltana tänne muutti n. kuukaudeksi punkkaamaan velipoika (niidel) joka tuli duuniin Helsinkiin. Saas nähdä, miten tuota sietää samoissa nurkissa kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Toistaiseksi ei ole kummaltakaan mennyt hermot. :D

Tänään on ollut V-käyrä lähellä maksimia. Loma meni niin perseelleen, että duunit stressaavat aivan älyttömästi. Tilannetta ei todellakaan paranna se että olen kohta ollut kuukauden erossa Laurasta, joka on reissussa Dominikaanisessa. Eikä varsinkaan se, että se on siellä vielä melkein kuukauden. Iltapäivällä alkoi hermot kiristymään siihen malliin, että kun en voinut kiskaista akuutteja vitutusjurreja, niin oli pakko lähteä uimaan. Jotain ilmeisesti on jo nyt tapahtunut, koska kahden kilsan uiminen ilman ainuttakaan taukoa ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa ja lisääkin olisi vielä jaksanut. Aikaa tuohon kului tasan 45 minuuttia.

Kävin äsken vaa'alla ja painan yli puoli kiloa vähemmän kuin sunnuntaina. Joskin tuon ostamani vaa'an mittaustarkkuus on jotakuinkin surkea. Vaan vaikuttaa lupaavalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.