IRC-Galleria

maza

maza

KUVAA TULEE

GasMaanantai 29.05.2006 22:23

Joo-o, jostain syystä on taas tässä keväällä vaivannut kovasti gaasutus eli ns. laitteistonhankintasyndrooma. On tullut shoppailtua uruttimia jos jonkinlaisia:

- Korg Prophecy -mallintajasoolosyna. Komeat soundit ja kevyt roudata, mutta sietämättömän hankala ohjelmoida ilman editoria.
- Roland JV-80 -digitaalisyna. Ostin vara-yleissynaksi, kun on halpa. Shoppasin myös yhden laajennuskortin, josta lähtee kivoja Rhodeseja ja Moogeja.
- Roland Jupiter 4 -polyfoninen analogisyna. Tää lähti törkeän halvalla ja on sen verran harvinainen laite, että pakko oli korjata pois kuleksimasta. Ehdottomasti kovin hankinta!
- Yamaha CS-5 -monosyna. Maksoin vähän liikaa eikä ole kauheen ihmeellinen...

Musta tuntuu, että Prophecy ja JV-80 lähtee menemään. Emmä osaa käyttää tollasia digitaalihärveleitä.

Mitäs muuta. Elämä kulkee tavanomaisissa merkeissä, pari keikkaa on tullut viimeisen viikon sisään soitettua ja eilen myös käytyä Poirotin jamikauden päättäjäisissä. Siellä hauskaa olikin, kokoonpanona oli parhaimmillaan sähkö- ja akustinen kitara, basso, rummut, huuliharppu, baritonifoni, urut ja tietysti laulu. :) Duunia piisaa kanssa enemmän kuin ehtisi tekemään ja hetero-osasto toimii mainiosti. Eipä juuri valittamista. Nukkua vois enemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.