IRC-Galleria

Die Sauerkrauterna, geht weiterTorstai 19.02.2009 22:43

Päivät alkavat tuntua aika rutiininomaisilta, mutta tänään on kyllä ollut ehdottomasti mukavinta täällä koko aikana. Olen soitellut yhteensä ainakin kolme tuntia flyygeliä ja lauleskellut. Lisäksi ohjelmaa on värittänyt peräti viisi kappaletta naisvieraita! Haaremi ok.

Lääketieteellisesti päivä on myös ollut jännittävä. Aamulla meikäläisen ihoa kävi ihastelemassa puolijoukkueellinen (6 kpl) lääkäreitä. Innostuivat ihottumastani niin suuresti, että halusivat porata meikäläistä perseeseen! Olikin mielenkiintoinen reissu, kun lääkäri kyseli että "niin olitkos sä se IRC-Galleria -tyyppi" samalla kun törppäsi perseeseeni puudutuspiikin. Operaatio jatkui kommentilla "vedit hyvin telkkarissa viime viikolla" kun perskannikkaani tunkeutui pora, joka silpaisi mukanaan n. 7 mm paksun ja kolme senttiä syvän biitin ehtaa buttiläskiä. Tikin ompelemisen jälkeen pääsinkin ihastelemaan purkissa lilluvaa takapuolestani peräisin olevaa lihanpalasta. Ihan kuin lapsen aivot!

Markun tuoma Band of Brothers -sarja vaikuttaa aivan saatanan hyvältä. Rules.

Dynisläiset, ootte maailman parhaita. Meinas oikeesti tulla tippa linssiin kun Aino ja Miksu pölähti paikalle tervehdysten kera. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.