IRC-Galleria

Eilen siis oli sangen tapahtumarikas päivä. Aamulla raahautuessani munasilteen alakertaan, kävi ilmi, että ulko-ovi oli sepposen selällään. Kuviteltiin tietysti, että oli vaan tullut laitettua illalla huonosti kiinni. No, oltiin siinä sitten lähdössä töihin, kun havaittiin että meikäläisen rotsia, Helin laukkua tai mitään avainnaulassa olleita avaimia ei ollut lähimaillakaan. Onneksi auto oli vielä pihalla - molemmat avaimet siihenkin olivat nimittäin kadonneet.

Nooooooooooooh. Eipä tuossa mitään, soittelurinkiä vakuutusyhtiöön, poliisille, lukkosepälle, Luottokuntaan sun muihin vastaaviin. Koko päivä meni kerätessä uusia nettipankin tunnuslukuja, ohittaessa auton keskuslukitusta niin että sillä pystyy ajamaan ilman että hätävilkut vilkuttelee jatkuvasti, rikosilmoitusta tehdessä ja kadonneille tavaroille korvaavia etsiessä.

Sen verran pitää vielä mainita, että tuli lauantaina vaihdettua auto uuteen. Nyt on pihalla vm. 2000 Yaris Verso, aivan törkeen hyvä. Sääli vaan, että menee heti alkajaisiksi lukot vaihtoon, kun avaimet ovat ties missä.

Illalla yritin kaupassa päästää agenttipierun, mutta tulikin kunnon rups-ääni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.