IRC-Galleria

Sattunutta ja tapahtunuttaLauantai 09.06.2007 20:52

Joo, ilmeisesti on ollut aika paljon kaikenlaista tekemistä kun ei ole tullut blogattua hetkeen...
Nyt on kerrankin vähän aikaa, kun Heli on koirien kanssa näyttely/leirireissulla.

Käytiin Skotlannissa kuukausi sitten. Oli helvetin hieno reissu ja viskikokoelmakin rupee näyttämään jo ihan uskottavalta. Hyllyssä on tällä hetkellä vasemmalta oikealle Ardbeg Airigh Nam Beist (16 yo), Ardbeg Almost There (9 yo), Caol Ila 12 yo, Caol Ila 18 yo, Port Ellen 27 yo, Laphroaig 15 yo, Lagavulin 25 yo, Lagavulin 16 yo Distillers Edition, Lagavulin 16 yo, Lagavulin 12 yo ja Laphroaig Quarter Cask (10 yo). Ostin myös kunnon aromilasit.

Voin varauksetta suositella Skotlantia lomakohteeksi kenelle tahansa. Maisemat ovat uskomattomat ja ihmiset kivoja. Haggis ja viski on namia!

Pin Ionin kanssa ollaan oltu studiossa äänittämässä pari biisiä ja miksaus on huomenna. Tarkoitus olisi saada pitkäsoitto kauppaan ensi vuoden alkupuolella. Katsotaan, mitä tapahtuu. Otettiin Makkosen Vesa soittamaan kitaraa ja laulamaan stemmoja pari kuukautta sitten ja valinta vaikuttaa oikealta. :-)

Toinen koira nimeltänsä Tuikku tuli taloon viikko sitten ja se on ihana, kuten arvata saattaa. Paljon sosiaalisempi tapaus kuin Vappu.

Pari viikkoa sitten ostettiin grilli ja sitä on myös tullut käytettyä.

Urut meni vaihtoon. Nykyinen lähtee Sea Sound Studioille ja ensi viikolla puolestaan East Bernardin kyläkirkosta lähtee ihka-aito Hammond C-3 ja Leslie 22H matkalle kohti Helsinkiä. Tosta ei enää urut sitten vaan parane, että ehkä pitää ruveta gaasuttelemaan jotain muuta sen jälkeen.

Tänään vietämme Simon kanssa poikamiesiltaa ekaa kertaa varmaan vuoteen. Satuttiinpa kerrankin samalle paikkakunnalle ilman erityisempiä suunnitelmia kumpikin. Ostin kilon lihaa ja punkkupullon, joten perinteishenkinen illanvietto on luvassa.

Kesäloman alkuun on reilu kuukausi ja tällä kertaa tarkoitus olisi ehtiä ainakin vähäksi aikaa purjehtimaan sekä viikoksi bändin kanssa Puolaan kiertueelle. Saa nähdä mitä tosta kaikesta tulee.

Jep.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.