IRC-Galleria

Kerro fiiliksiä nettipersoonastasi!

Alla muutama esimerkkikysymys:

Ikä/sukupuoli?
Kuinka kauan olet käyttänyt nettiä?
Mihin tarkoituksiin?

Miten koet nettipersoonan käsitteen?
Kuka on Sinun nettipersoonasi? Miten ja mistä osista Hän on muodostunut?

Miten koet nettipersoonasi vaikuttaneen netin ulkopuoliseen persoonaasi?
Oletko käyttänyt keksittyjä nettipersoonia? Miksi ja millaisissa tilanteissa?

Miten nettipersoonasi puhuu, käyttäytyy, toimii? Onko hän yhtä Sinun kanssasi vai toimiiko hän toisinaan eri tavoin kuin Sinä toimisit oikeassa elämässä?

Avointa brainstormausta aiheesta nettipersoona toivon mahdollisimman paljon. Aihe on niin laaja, että kaiken kattavia kysymyksiä on järjetöntä edes yrittää rakentaa. Pohdi ja mieti ja kerro ajatuksiasi minulle.

Sana on vapaa ja mitä pidemmin jaksat asiaa pohdiskella sitä enemmän minä saan pureskeltavaa tulevaa työtäni varten! Toivon vastauksia paitsi old skool-perseiltä myös uudemmilta netinkäyttäjiltä sillä ajatukseni on vertailla ihmisten kokemuksia ja näkemyksiä aiheesta, vastakkainasettelut kiinnostavat. Eroaako kymmenen vuotta irkannut nettipersoona kaksi vuotta sitten aloittaneesta gallerian käyttäjästä?
Opinnäytetyö tulee tietojenkäsittelyn tradenomin koulutusohjelmaa varten ja on sikäli kumouksellinen, että näin sosiologista aihetta ei ainakaan HaagaHeliassa ole vielä koskaan ollut. Uudistuksia siis tapahtuu tälläkin saralla :)

Vastauksia voi lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen pinkee@naar.as tai laittaa tänne. Levittäkää sanaa jotta vastaajia saadaan mahdollisimman paljon!

Lopuksi iso kiitos vaivaa näkeville jo etukäteen.
-Heli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.