IRC-Galleria

Ajankohtainen kakkanenKeskiviikko 19.10.2005 03:10

Olipa kivan skandaalihakuinen juttu. Ehhehhee. Tytöt teki lättyä ja hakivat kaljaa kaupasta, kyllä on mukavaa olla mies! :)

Rokkia ja rokkiaTiistai 18.10.2005 02:13

Olipa lysti ilta. Ensin väännettiin Pjotrskeyn kans härski HIM-plagiaatti-rokkibiisi, joka treenattiin samantien treeneissä. Sen jälkeen päädyin pikaisesti Kuikkaan jameihin, vetäsin haitarilla Highway Starin. Olipa törkeetä ja meni ihan päin vittua, mutta paskaakos siitä. Hoho.

Kohta unille. <3

Viikonloppu!Sunnuntai 16.10.2005 15:43

Olihan rankahkon puoleinen viikko. Jo perjantaina päivällä tosin feidasin hommista ja lähdettiin Hankoon vanhemmille pykimään. Juuri mitään tässä ei kyllä ole tullut tehtyä, mitä nyt vähän tissuteltua ja töllättyä paskalaatikkoa; itsellänihän ei telkkaria ole joten vaihtelu virkistää.

Kohta vois varmaan lähteä ulos käymään tai jotain. Paitsi että nyt ilmeisesti luvassa onkin The Bandin DVD:n ihmettely ja sumpin juonti Simon kanssa. ->

MikrotukiKeskiviikko 12.10.2005 17:56

Hehhi hehhi, leikin taas nekrotukea. Officen asentaminen on hienoo!
Pitäis tossa kohta feidailla himaan ja ryhtyä taas auttamaan japanialaisia, meinaavat ottaa toisenkin uuden serverin käyttöön tänään. Saas nähdä miten menee, ei pitäis kyllä olla mitään kovin ihmeellistä tiedossa.

Kelasin illalla vähän siivoilla sun muuta. Tajusin semmosenkin homman, että huomenna tarttis jonkin vahvistimen bänditreeneihin, että kuulis miten urut raikaa. Ehtisköhän sitä virittämään parista vanhasta trankkulepan päätteestä ja virtalähteestä jotain?

SatanKeskiviikko 12.10.2005 00:38

Ei oikein onnistu tänään. On se perkele ettei kykene edes yhtä vaivaista DIN-3,5mm stereoplugi -piuhaa tekemään. Evh.

Kiirettä pitääTiistai 11.10.2005 20:36

En ole oikein ehtiny edes blogaamaan kun galtsu työllistää niin pirusti. Tänään tosin härväsin vaihteeksi vähän elektroniikkajuttuja ja kävin tilitoimistossa paperisotimassa... Muuten aika vakiomeininki. Kohta taas pasilaan kuivattamaan buttia..

Ostin Midiman Delta TDIF-kortin, jotta saisin omistamani TDIF-A/D-boksit toimimaan Linuxissa. Perkele, ei vaan taida toimia tolla. OSS:n kaupallisessa versiossa olis jotkut driverit, mutta evt sitten. Yritän haksoo noita ALSAn ajureita toimimaan, samaa piiriä toi kuitenkin käyttää joten ei homman pitäis olla mahdoton, vaikken osaakaan koodata.

Rajun bailun jälkeen...Sunnuntai 09.10.2005 23:01

...saattaa olla nuutunut olo ja jano, jolloin kylmä kokis on poikaa ja jos se ei auta niin ei muuta kuin korjaus sarja avuksi.

Näin. Kävin progetreeneissä ja ilmoittelin että taitaa jäädä progetouhut tästä eteenpäin meikäläisen osalta sikseen, kun ei vaan ole aikaa treenata tarpeeksi noinkin hankalia biisejä. Nyt ollaan menossa läntiseen kanttiiniin, nam nam. Alkaakin olla mm. aivan hirveä nälkä tässä vaiheessa päivää. Huomenna taas töihin; oikeastaan ihan hyvä fiilis siitäkin pitkästä aikaa.

JumiLauantai 08.10.2005 15:15

Tulihan sitä vähän paahdettua ympäriinsä eilenkin, hain servereitä ja muuta. Näyttäis siltä että toissapäiväinen taksiralli olis jopa auttanut johonkin, enää ei tietokantapalvelin ole itkenyt ongelmistaan...

Illalla oli Jaffan synttärit. Lähdin pois jo joskus kympin jälkeen, kun ei oikein kisakunto riittänyt. Vissiin oli vähän raskaammanpuoleinen viikko takana tai jotain. Ennen synttäreitä käväsin nopeasti Poirotissa, jossa törmäsin yhteen tuttuun hiippariin, jonka kanssa jubailtiin hetkinen. Näin on maailma pieni ja outo.

Eilinen...Perjantai 07.10.2005 12:59

...hän se oli tosi rules päivä. Toissailtana viilaamani stykkari ei vieläkään pelannut kunnolla, pitää tutkia sitä jossain vaiheessa lisää.

Anyway, päivä oli taas mallia taksilla ajamisen maailmanennätysyritys numero 666. Aamulla kävin virittelemässä asiakkaan webmailsysteemejä kondikseen. Ollessani matkalla toimistolle Tapiolaan, puhelin soi. "Olis sitten Pasilan keikka..." ja toimistolta käytännössä suoraan taksiin, varaosia matkalta mukaan ja tornille kantaserveriä korjaamaan. Ja siitähän tämä taksijamboree alkoikin; piti löytää jostakin päin Helsinkiä kone, jossa olisi 32-bittinen prosessori ja PCI-x-korttipaikka, että saataisiin RAID-ohjaimen firmwaret päivitettyä...

Onnistui sekin lopulta. Noh, piti tietysti vielä käydä fiksaamassa tuo mainittu webbimaili, ennen kuin työsuoritteet oli tehty. Kävin keskäni bissellä kun odottelin Heliä, ja sitten himaan.

Tänään pitäis olla vähän lunkimpi päivä ja illalla Jaffan synttärit. Jeah.

Säätöä ja ruokaaTorstai 06.10.2005 02:55

Noh, optimoin tuota styrkkaria juu. Perkele, on siellä edelleen joku hiljaisella kuuluva särö, jonka lähdettä en vielä osannut paikallistaa. Taitaa olla päätteen puolella anyway. Ei se niin vaarallista. Tulipahan kuitenkin vaihdettua input-jakilta ekalle putkelle menevä piuha suojattuun.

Söin iltapalaksi pitkästä aikaa Mama-nuudeleita ihan raakana. Tuli todettua, että katkarapunuudelien mausteseos on sangen tymäkkää; sen sijaan kanaversio ei juuri makuhermoja hivellyt. Olis pitäny laittaa sitä chiliä kehiin, mutta enpä jaksanu.