IRC-Galleria

mcpalikka

mcpalikka

On se kiva vähän läträä ja läikyttää ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 22:50

Olimme kerran Ennin kanssa istumassa tamppaustelineellä ja ylläriylläri flippasimme:

N: anna mulle karkki
N: aah, kiitti tää on tää virta hepo.
E: Hhaha
N: eiku tää on sen Hepo neiti
E: ei vitun apina, se on mereneito
N: ai että silleen :DDDD hahahahah


E: mennää vetää hepoo?
N: joo mennää ostaa metukka paketti kaupasta ja leijutaa kaikille kuinka me syödää hepoo
E: nnnnnnnnnnnnnnnnöy, siis herskaa urpo!
N: ahah :D

§ Leijonia ei saa ottaa mukaan elokuviin

-Nebraska-

§ Vanhemmat pidätetään mikäli heidän lapsensa ei pysty pidättelemään röyhtäystään kirkossa

§ Valaiden kalastus on kielletty

-Minnesota-

§ Mies ei saa lain mukaan rakastella vaimonsa kanssa, jos hänen henkensä haisee valkosipulilta tai sardiineilta.

-New Jersey-

§ Keittoa ei saa ryystää

-Oregon-

§ Törkeyksien kuiskaaminen partnerin korvaan sukupuoliyhteydessä on kielletty

§ Veden alla viheltäminen on kielletty

-Oklahoma-

§ Toisen hampurilaisesta haukkaaminen on laitonta

§ Sarjakuvien lukeminen autoa ajaessa on kiellettyä

-Rhode island-

§ Samalle asiakkaalle ei saa myydä hammastahnaa ja hammasharjaa sunnuntaisin

-South Carolina-

§ Vaimoa saa laillisesti hakata sunnuntaisin oikeustalon portailla

-Texas-

§ Encyclopedia Britannica on laiton kirja koska se sisältää ohjeet oluen valmistamiseen

§ Realistisen näköisten dildojen omistaminen on laitonta

§ Olutta ei saa ostaa sunnuntaisin keskiyön jälkeen, mutta sitä voi ostaa maanantai-aamuna

-Wyoming-

§ Jäniksien valokuvaaminen on kielletty heinäkuussa

-Washington-

§ Tikkarit ovat kiellettyjä

§ On laitonta teeskennellä että vanhemmat ovat rikkaita

§ On kiellettyä rakastella neitsyttä (koskee kai myös hääpäivää!?!?).

-West Virginia-

§ Lapset eivät saa tulla kouluun hengitys villisipuleilta tuoksuen

§ Nukkuvaa palomiestä ei saa herättää

-Wisconsin-

§ Mies ei saa ampua aseella kun hänen partnerinsa saa orgasmin.

-Hawaiji-

§ Kolikoiden laittaminen toisen ihmisen korvaan on laitonta
- - - - - - - - - - [ Ranska ] - - - - - - - - - -

§ Kello aamukahdeksan ja iltakahdeksan välillä 70% radiosta soitetusta musiikista tulee olla ranskalaista .

§ Rautateillä suuteleminen on laitonta.

- - - - - - - - - - [ Kiina ] - - - - - - - - - -

§ Sinulla saa olla vain yksi lapsi tai joudut maksamaan sakkoa.

§ Jos menet lukioon sinun on oltava älykäs.

- - - - - - - - - - [ Tanska ] - - - - - - - - - -

§ Autoa ei saa käynnistää jos sen alla on ihminen.

§ Vankiloista pakeneminen ei ole laitonta.

- - - - - - - - - - [ Englanti ] - - - - - - - - - -

§ Kaikkien yli neljätoista vuotiaiden miesten on harjoiteltava 2 tuntia jousiammuntaa sunnuntaisin kirkonmenojen jälkeen.

§ Naiset eivät saa syödä suklaata julkisissa kulkuvälineissä.

§ Parlametin jäsen ei saa mennä parlamentin alahuoneeseen täyshaarniskaan pukeutuneena.

§ Anaaliseksi on kielletty.

-Skotlanti-

§ Sunnuntaisin ei saa kalastaa

- - - - - - - - - - [ Saudi-arabia ] - - - - - - - - - -

§ Naiset eivät saa ajaa autoa.

§ On laitonta tuoda maahan kristillisiä symboleja sisältäviä kirjoja

§ Mieslääkärit eivät saa tutkia naisia ja naislääkärit eivät saa tutkia miehiä.

§ Naiset eivät voi tulla lääkäreiksi.

§ Tuntemattoman suuteleminen on laitonta.

[Ei aihetta]Tiistai 15.05.2007 00:32

Yhdysvaltojen presidentinvaalien lähestyessä on hyvä tutustua kansakuntaan tarkemmin. Onhan USA sentään tyhmien lakien ja säännösten tuotteliain säätäjä.

Amerikkalaiset tietokonenörtit Jeff Koon ja Andy Powell ovat keränneet hulvattoman kokoelman todella tyhmiä lakeja ja säädöksiä Yhdysvaltojen eri osavaltioista. Aluksi omilla verkkosivuillaan lakihulluuksia esitelleet lukiolaispojat toivat painetun version Amerikan markkinoille pari vuotta sitten. Suomennos saatiin siitä juuri sopivasti ennen USA:n presidentinvaaleja.

Tekijät muistuttavat heti kättelyssä kirjan esipuheessa, että vaikka Yhdysvaltojen perustaja Benjamin Franklin sanoikin, että elämässä on vain kaksi varmaa asiaa, kuolema ja verot, nimenomaan lait hallitsevat noita varmuuksia ja kaikkea muutakin elämässä.


Yhdysvalloilla on ollut vain parisensataa vuotta aikaa kasata lakejaan, kun esimerkiksi Iso-Britannia on ollut asialla keskiajalta lähtien. Ehkäpä juuri kiireessä ja laintekemisen riemussa ei ole aina ajateltu ensteks.

Tekijät myöntävät, että kaikki tyhmät lait eivät alunperin olleet hölmöjä. Ne ovat vain yksinkertaisesti vanhentuneet ajan saatossa. Useimmat vanhentuneet lait eivät säilyisi voimassa, mikäli lainsäätäjillä olisi vähemmän kiire säätää uusia. Koon ja Powell ehdottavatkin lakikirjojen kevätsiivousta.

Yhdysvaltojen säädöskokoelmista löytyy kosolti myös ns. puritaanisia lakeja, jotka on suunniteltu rauhoittamaan sunnuntai. Näiden lakien kirjo ulottuu yleisistä ”työtä ei pidä tehdä sunnuntaina” yksityiskohtaisempiin ”hammastahnaa ja hammasharjaa ei saa sunnuntaina myydä samalle asiakkaalle.”

Jotkut lait tuntuvat naurettavilta, jos ei tiedä niiden paikallista merkitystä. Tuntuu sangen kummalliselta, että Pacific Grovessa Kaliforniassa on lainvastaista ahdistella perhosia. Laki tuntuu järkevältä, kun tiedetään, että tietyn uhanalaisen perhoslajin koko populaatio vaeltaa Pacific Groven kunnan läpi.

Koonin ja Powellin Alligaattoria ei saa sitoa vesipostiin -säädöskokoelma on jaettu kolmeen osaan: ihmisiä, eläimiä ja esineitä käsitteleviin. Jokaiset osiot koettelevat ultraluterilaista oikeustajua, jos kohta nauruhermojakin.

Voi olla, kuten tekijätkin uskovat, että tämä lakikirja saattaa viedä lukijan halun tavoitella lakimiehen uraa. Napakat lainaukset valaiskoon asiaa tarkemmin.
§

”On törkeä rikos leikata irti käsivartensa, jotta ihmiset tuntisivat sääliä ja antaisivat rahaa.” (Pykälä 13A-14-1, itsensä silpominen velvollisuuden välttämiseksi tai almujen hankkimiseksi, Alabama). Tämä laki säädettiin, jotta ihmiset eivät vahingoittaisi itseään välttääkseen sotilaspalveluksen.

”Serkut saavat mennä naimisiin keskenään vasta täytettyään 65 vuotta.” (Pykälä 30-1-1, insestiset avioliitot pätemättömiä, Utah). Serkut saavat mennä naimisiin seuraavien ehtojen vallitessa: a. kumpikin osapuoli on 65 vuotta vanha tai vanhempi. b. Jos kumpikin osapuoli on täyttänyt 55 vuotta tai enemmän, osapuolista toisen asuinpaikkakunnan piirikunnanoikeus on todennut, että jompikumpi osapuoli ei kykene lisääntymään.

”Bingon pelaaminen humalassa on lainvastaista.” (Pykälä 5-16-330, päihtyneiden henkilöiden osanotto kielletty, Kernin piirikunta, Kalifornia).

”Lumisota on lailla kielletty.” (Pykälä 15-20, Esineiden heittäminen, Belton, Missouri). Kukaan henkilö ei saa heittää minkäänlaista kiveä, lumipalloa tai muuta esinettä ajoneuvon, rakennuksen, puun tai muun julkisen tai yksityisen omaisuuden päälle tai sitä kohti, eikä kenenkään henkilön päälle tai häntä kohti, millään julkisella tai yksityisellä tiellä tai paikalla tai aidatulla tai aitaamattomalla maalla.
§

”Linnun värjääminen on laitonta.” (Pykälä 15-2. 1-21-13, Indiana). Henkilö, joka värjää, tahraa tai muulla tavalla muuttaa linnun tai jäniksen luonnollista väriä, syyllistyy B-luokan rikkomukseen. Tämä laki on säädetty, jotta ihmiset eivät värjäisi eläimiä myyntiä varten, varsinkin pääsiäisen aikaan.

”Matelijoita ei saa käyttää kirkollisten toimitusten yhteydessä.” (Pykälä 437-060, (Kentucky). Henkilölle, joka esittelee, käsittelee tai käyttää matelijaa uskonnollisen palveluksen tai kokoontumisen yhteydessä, tulee määrätä vähintään viidenkymmenen dollarin ja enintään sadan dollarin sakko.

”Texasilaisen, meksikolaisen, cherokee- tai intiaanikarjan ajaminen yleisellä tiellä on laitonta.” (Luku 129 Pykälä 35, Massachusetts). Sitä puolestaan ei määritellä, minkälaista karjaa yleisellä tiellä saa ajaa.

”Lain mukaan koko osavaltio joutuu harvoin hätätilaan.” (Pykälä 44-62-270, osavaltion toimintatapa, Alaska). Osavaltion toimintatavan mukaan hätätilat pidetään minimissään ja niiden todetaan harvoin olevan olemassa.

”Jokaisen perheenpään täytyy omistaa tuliase.” (II osa, järjestyssääntö, pykälä 34-1, perheenpään varustauduttava tuliaseella, Kennesaw, Georgia). Jotta kaupungin hallinnosta voidaan huolehtia hätätilan sattuessa ja jotta kaupungin ja sen asukkaiden turvallisuutta ja yleistä hyvinvointia voidaan varjella, tulee jokaisen kaupungin alueella asuvan talouden perheenpään varustautua tuliaseella sekä siihen sopivilla ammuksilla.
§

Ja lisää pohdittavaa lainkuuliaisille kansalaisille: kenkien sovittamiseen ei saa käyttää röntgenlaitetta! Lintujen metsästäminen lentokoneesta on kiellettyä! Oman keskustelun salakuunteleminen on törkeä rikos! Puujalkojen käyttö rakennuksilla työskenneltäessä on kiellettyä! Hajuveden myyminen juomaksi on ehdottomasti kiellettyä! Eikä jalkapallon maalitolppia saa vahingoittaa! Auton etupenkillä ei saa istua niin monta henkilöä, että kuljettaja ei näe eteensä!

Yksi laki olisi ylitse muiden: Ei saa säätää tyhmiä lakeja!
Mikko Ervasti

Lähde: Jeff Koon & Andy Powell, Alligaattoria ei saa sitoa vesipostiin, Nemo 2004.

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 15:26

maassa makaa yksinäinen vesimelooni

A: nina kato, onks toi vesirypäle?
N: ei,hah
A: eiku se on se
N: vesimelooni
A:ei vitus, se ei varmasti oo vesimelooni!
N:onse! :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.04.2007 22:30

Mene osoitteeseen http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri ja saat sinun ja ystäväsi suhteesta tärkeää informaatioita. Tämän jälkeen haasta tietenkin yksi tai useampi kaverisi leikkiin mukaan ja linkitä hänelle merkintäsi ja kopioi nämä säännöt.

nina ät rony- Rony saa loistoidean lähteä kuokkimaan puolitutun pariskunnan häihin, ja saatte juhlia pitkälle aamuyöhön kenenkään huomaamatta ilmaisen viinan siivittäminä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva siideri


Nina ät mia-Jatkot keskeytyvät ikävästi, kun ovelle ilmestyy naapureiden hälyttämiä poliisisetiä. Mia onneksi saa selitettyä ettei Nina ole niin vaarallinen kuin nämä luulevat, ja bileet saavat jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossubattery

nina ät vellu-Vellu vetäisee iltaa häiritseville poliisisedille ripaskat, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi viranomaiset antavat juhlien jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: long island ice tea

nina ät meeri-Nina tumppaa vahingossa tupakan täyteen tuoppiin, mutta onneksi Meeri ei huomaa sitä vaan kietaisee keppanan sulavasti kurkkuunsa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: vodka ilman tuoremehua

nina ät ansku-Nina saa molemmille kutsun juhliin, joissa viina ei lopu eikä maksa mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: valkoviini

nina ät essi-Nina löytää AA-kerhon kokouksesta hienon joukon janoisia kavereita. Essi on näreissään, kun valtaosa juomista kumoutuu näiden kurkkuun.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kahvi konjakilla

nina ät jesse-Nina saa pahasti kuonoonsa joltain rähinäremmiltä, mutta Jesse sentään saa juoda rauhassa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kolmen tähden Jallu


nina ät salla-Veitsenheittoa harjoitteleva Nina puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: halpa punaviini

nina ät jani-Jani hokaa valtavan hauskan baarireissun jälkeen sammuneen teinipoppoon ja näiden vartioimattoman jättipussin alkoholijuomia, ja kekkerit jatkuvat pitkälle seuraavaan iltapäivään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: vodkaa niin raakana kuin laki sallii

nina ät jonna-Ilta menee hyvin jatkoihin asti. Siellä Nina huomaa, että illan isäntä kaivelee horjuen sänkynsä alta haulikkoa, joten päätätte häipyä vähin äänin, ja viinat jäävät juomatta.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: itäbulgarialaisen pienpanimon mäski

nina ät mika-Hulvaton meininki! Muut katselevat kateellisina, kun Nina ja Mika juhlivat aivonsa narikkaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: olut jäillä


nina ät joni-Vessassa riehuva Joni onnistuu pudottamaan lavuaarin paikaltaan. Pudotessaan se rikkoo myös WC-pöntön, ja kusihätäiset juhlijat joutuvat juoksemaan ulkosalla asioillaan. Nina kiroilee, koska jostakin syystä rahat WC-remonttiin peritäänkin häneltä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jöröjukka

nina ät kokkonen-Vauhdikkaan baari-illan jälkeen mielestään selvempi Kokkonen opastaa parivaljakon väärään bussiin, johon Nina sammuu ensimmäisenä. Bussikuski herättelee parivaljakon jonkin pohjoisnorjalaisen vuonon liepeillä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ginitonic

nina ät ilona-Ilona sammuu kesken kaiken, mutta tuoppi vettä ja pari paukkua perään auttavat äkkiä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jokin kuvottavan imelä pirtelöpaukku

nina ät isa-Ilmaisen viinan toivossa Isa ottaa vastaan vapaaliput tapahtumaan, joka paljastuu herätysliikkeen kokoukseksi juuri paikalle saavuttua, samalla kun Nina kiroilee auton hajoamista.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jäähileinen keskari

nina ät ira-Nina saa molemmille kutsun juhliin, joissa viina ei lopu eikä maksa mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: valkoviini

nina ät oona-Joukko naamiomiehiä ryöstää arvotavaranne syrjäkujalla, joten viinaa ei saada kitusiin.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: olut jäillä

nina ät jenni-Rahat saattavat loppua ikävästi kesken vauhdikkaan illan, mutta muuten homma toimii.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: asterix

nina ät mira-Eihän tästä nyt tule yhtään mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: mummon tohveli

nina ät sofia-
Eihän tästä nyt tule yhtään mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: mummon tohveli

nina ät mira (serg)-Kusijonoja välttääksenne livahdatte ravintolan takahuoneen WC-tiloihin, jonne sitten jäättekin loppuillaksi, koska Mirkku saa oven lukon jotenkin jumiin, eikä kukaan kuule teitä metelissä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: hyhmäinen Jägermeister

nina ät teemu-Rahat saattavat loppua ikävästi kesken vauhdikkaan illan, mutta muuten homma toimii.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: asterix

nina ät teppis-Alkoholimyymälää ryöstävät naamioheput unohtavat lastata yhden laatikoista pakettiautoonsa. Otatte tilaisuudesta vaarin ja paljon muutakin.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lämmin kalja

nina ät tatu-Lähiöpubin happy hour ehtii loppua ennen kuin ehditte paikalle. Nina raivoaa ensin asiasta, mutta jatkatte sitten dokaamista kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: caipiroska


[Ei aihetta]Perjantai 13.04.2007 00:09

Nimeä 10 kaveriasi ja kysy oraakkelilta millaisia he ovat. Laita tähtien kohdalle ystäväsi nimi.

http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php
Millainen**** on?

1. Sofia-Liian iso.
2. Mia-Punapilkullinen.
3. Rony-Ylpeä.
4. Vellu-Parempaakin on nähty
5. Jani-Porsasmainen.
6. Ansku-Puoleensavetävä.
7. Essi-Vehreä.
8. Kokkonen-Iso, valtava ja karvainen.
9. Mira-Tosi jees.
10.Thia-Vallaton.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.04.2007 23:55

Mitä eroa on blondilla ja hyttysellä ?
hyttynen lopettaa imemisen kun sitä läimäyttää, mutta blondi ei!!

Rekkakuski antoi blondille kyydin. Blondi seurasi koko ajan miten kuski liikutteli vaihdekeppiä ja lopulta sanoi:
- Kun teillä on muutenkin riittävästi hommaa auton ajamisessa, niin voinko minä sekoittaa bensiiniä puolestanne?

Mitä eroa blondilla ja pizzalla?
- Pizzan saa halutessaan ilman sieniä.

Miksi blondi lopetti linnunmetsästyksen?
-Se ei jaksanut heittää koiraa tarpeeksi korkealle.

Kuinka pidät blondin kiireisenä koko päivän?
-Vie hänet pyöreään huoneeseen ja käske istua nurkassa.

Mitä yhteistä on blondilla ja kaljapullolla?
-Molemmat ovat tyhjiä kaulasta ylöspäin.

Miksi Jumala loi blondin?
-Lampaat eivät osanneet tuoda olutta jääkaapista.
Miksi Jumala loi ruskeaveriköt?
-Blonditkaan eivät osanneet tuoda olutta.

Mitä sanot blondille, joka ei anna?
-Ota toinen olut.

Mitä eroa on lyhtypylväällä ja blondilla?
-Lyhtypylvään yläpäässä on valoa.

Miten yksikätisen blondin saa alas puusta?
-Vilkuttamalla sille.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.04.2007 00:39

JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISIIN ELOKUVA, MILLAINEN SEN SOUNDTRACK OLISI?

Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle ( Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.


Alkumusiikki: klamydia-töihin armeijaan
*******************************
Herääminen: kevin lyttle- turn me on
***********************************
Rakastuminen: steen1- sinisiä rappuja ja punaisia hintalappuja
**************************************
Taistelu:shiver- this town
*****************************
Riitaantuminen: paula koivuniemi-aikuinen nainen
******************************************
Sovinto:skandaali- elämä on peli
*********************************
Salainen rakkaus: skandaali-tää on räppii
******************************************
Elämä on okei: clubraiders- think about
*************************************
Pettymys: jukka poika ja kompostikopla-keinuta mua
*********************************
Ajaminen: elastinen- anna sen soida
********************************
Muistot: eminem- my dad`s gone grazy
*************************
Iloinen tanssi:imogen heap-hide and seek
*************************************
Unohtaminen: piles ft.akon - i wanna fuck you
*************************************
Pitkä yö yksin: dmx- x gonna give it to ya
****************************
Viimeinen taistelu: bass hunter- botten
************************************************
Kuolema: klamydia- ryssä mun leipääni syö

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.04.2007 00:30

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: Ammuu.... että fiksusti ku valitsee ni helepommalla pääsee.
2. Toistelin: Saanko esitellä: Pikkuinen Helmi
3. Sanoin luokkatoverilleni: mettä töis
4. Sitten piti tehdä:nam
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: sommer<3
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: Ahh..kesä ja kärpäset
7. Oon saletisti: Sluuurps
8. Kiljasin eilen kaupungilla: Ettei apostolin kyydillä tartteis mennä..........
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: Muutama olut tekee onnelliseksi :)
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan : Kyllähän tuon postin vois tällä hakea...

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.04.2007 00:24

ÄLÄ KATSO LOPUSSA OLEVAA ANALYYSIA ENNEN KUIN OLET VASTANNUT KAIKKIIN KYSYMYKSIIN!

- Jos aiot itse tehdä tämän myös, niin kopioi se jo nyt päiväkirjaasi ettet näe loppua liian aikaisin. Muuten tästä lähtee kaikki hauskuus.


Tilanne

Olet kävelemässä syvällä tiheässä metsässä. Edessäsi näet vanhan mökin.
1. Miten ovi on ?
(Avoin/Kiinni)
avoin

Menet mökkiin sisään ja näet pöydän.
2. Minkä muotoinen se on ?
(Pyöreä/ovaali/neliskulmainen/suorakaide/kolmio)
- pyöreä

Pöydällä on maljakko, jossa on vettä.
3. Kuinka paljon?
(Täynnä/puoliksi/tyhjä)
- tyhjä

4. Mistä maljakko on tehty?
(Lasista/posliinista/savesta/metallista/muovista/puusta)
- savesta

Lähdet mökistä ja jatkat kävelymatkaasi metsässä. Näet kaukaa edessäsi vesiputouksen.
5. Millä voimakkuudella vesi virtaa
Valitse numeroiden 0-10 välillä
- 5

Jonkin matkaa vesiputouksen jälkeen huomaat astuneesi johonkin kovaan.
Nostat maasta kimaltelevan esineen joka on avainnippu.
6. Kuinka monta avainta nipussa on ?
Valitse numeroiden 1-10 väliltä
- 7

Kävelet yhä eteenpäin yrittäen löytää tiesi ulos metsästä. Yhtäkkiä näet linnan.
7. Minkälainen linna on?
(Vanha/uusi)
- vanha

Menet sisään linnaan ja näet altaan jossa on likaista vettä. Altaassa kelluu jalokiviä.
8. Nostatko jalokiven ylös?
(Kyllä/ei)
-kyllä

Likaisen altaan vieressä on toinen allas jossa on kirkasta vettä ja rahaa.
9. Poimitko rahaa?
(Kyllä/ei)
-kyllä

Linnan perällä on ovi josta menet ulos. Siellä on iso puutarha. Näet laatikon maassa.
10. Minkäkokoinen laatikko on?
(pieni/keskikokoinen/iso)
- iso

11. Mitä materiaalia laatikko on?
(pahvia/paperia/puuta/metallia)
- pahvia

Jonkin matkan päässä laatikosta on silta.
12. Mistä silta on tehty?
(metallista/puusta)
- puusta

Siltaa vastapäätä on hevonen.
13. Minkävärinen se on?
(valkoinen/harmaa/ruskea/musta)
- ruskea

14. Mitä hevonen tekee
(on hiljaa paikoillaan/syö ruohoa/ravaa
ympäriinsä)
- on hiljaa paikoillaan

Huomaat yhtäkkiä jonkin matkan päästä hevosesta suuren tuulenpuuskan.
Tornado on lähestymässä.
Sinulla on kolme vaihtoehtoa
a) juosta ja piiloutua laatikkoon
b) juosta ja piiloutua sillan alle
c) juosta hevosen luo ja ratsastaa pois
- c) juosta hevosen luo ja ratsastaa pois

Tulkinnat

1. Ovi
AVOIN - Olet ihminen joka haluaa jakaa asioitaan muiden kanssa
KIINNI- Olet ihminen joka pitää asiat sisällään

2. Pöytä
PYÖREÄ/OVAALI - luotat ystäviisi täydellisesti, hyväksyt ihmiset helposti
SUORAKAIDE/NELISKULMAINEN- olet vähän valikoivampi ihmissuhteissasi ja vietät aikaa vain niiden kanssa jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella
KOLMIO- olet erittäin varauksellinen ja valikoiva ystävien suhteen.
Elämässäsi ei ole monia läheisiä ihmissuhteita.

3. Vesi maljakossa
TYHJÄ - elämäsi ei ole tyydyttävää
PUOLIKSI TÄYTETTY- olet saavuttanut puolet haluamistasi asioista elämässä
TÄYNNÄ- olet täysin tyytyväinen elämääsi

4. Maljakon materiaali
LASI/SAVI/POSLIINI- sinussa on haavoittuvuutta ja epävarmuutta
METALLI/MUOVI/PUU- olet vahva

5. Vesiputouksen virtaus
0 ei ollenkaan seksuaaliviettiä
1-4 alhainen seksuaalivietti
5 normaali seksuaalivietti
6-9 korkea seksuaalivietti
10 supervoimakas seksuaalivietti, et voi elää ilman seksiä.

6. Avaimien lukumäärä
1 sinulla on yksi hyvä ystävä
2-5 sinulla on muutama hyvä ystävä
6-10 sinulla on paljon hyviä ystäviä

7. Linna
VANHA- osoittaa että olet päässyt yli edellisestä parisuhteestasi
UUSI- olet vielä kiinni, muistelet edellistä kumppaniasi

8. Jalokivet
KYLLÄ- vaikka kumppanisi on lähellä flirttailet muiden kanssa
EI- ollessasi kumppanisi kanssa keskität huomiosi häneen

9. Raha
KYLLÄ- ollessasi yksin flirttailet muiden kanssa
EI- ollessasi yksin, ajattelet siltikin kumppaniasi. Olet uskollinen

10. Laatikon koko
PIENI- alhainen itsetunto
KESKIKOKOINEN- "keskinkertainen" itsetunto
ISO- vahva isetunto

11. Laatikon materiaali
PAHVI/PAPERI/PUU (ei kiiltävä)- olet kiltti ja muita huomioiva persoonallisuus
METALLI- olet ylpeä ja jääräpäinen persoonallisuus

12. Sillan materiaali
METALLI - sinulla on hyvin vahva side ystäviisi
PUU - sinulla ei ole kovin vahvaa sidettä ystäviisi

13. Hevosen väri
VALKOINEN- olet hyvin rakastunut.
HARMAA/RUSKEA - olet melko tyytyväinen kumppaniisi
MUSTA - et ole tyytyväinen parisuhteeseesi

14. Hevosen toiminta
HILJAA PAIKOILLAAN/SYO RUOHOA - kumppanisi on kotona viihtyvää, rauhallista tyyppiä
RAVAA- kumppanisi on villi, menevä

Sitten viimeinen osa testiä. Kolme vaihtoehtoa tornadon lähestyessä

TORNADO- ongelmat, vaikeudet
LAATIKKO- sinä
SILTA - ystäväsi
HEVONEN - kumppanisi

A. Jos valitsit laatikon, pidät ongelmat sisälläsi
B. Jos valitsit sillan, menet vaikeuksia kohdatessa ystäviesi luo
C. Jos valitsit hevosen, haet tukea kumppaniltasi kun koet vaikeusia