IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Vähässäkin ajassa ehtiiKeskiviikko 10.05.2006 17:07

Heräsin aamulla tosiaikaisin ku oli viisaudenhammas kipeenä, ajattelin että se liittyy kurkkukipuuni. No meninkuitenkinkouluun ja pidettii ruotsin tunnilla esitelmä mutta kymmeneen mennessä teki mieli laittaa hammastikku varpaan kynnen alle sojottamaan ja potkasta seinään että unohtais hammassäryn hetkeksi. Terkkari antoi mulle puhelinnumeron ja sainki heti hammaslääkäriajan kunhan olin käyny labrassa nieluviljelyssä kurkkukivun takia. Ennen nieluviljelyä ei saanu syödä mitään ja sieltä menin hammaslääkäriin enkä saa syödä koko loppupäivänä. Kerroin siitä äitille jolla oli ns. tipahtaa vispilä lattialle kun luuli mun menehtyvän nälkäkuolemaan vielä tämän vuorokauden puolella.

Tää puudutus on veikeä. Pyöräilin kaupungin halki verinen räkä poskella enkä tiennyt siitä yhtikäs mitään. Tän päivän sain sentään sairaslomaa vaikka tuska alkaaki jo hellittää.
Sen lisäks sain kesäksi työharjoittelupaikan Suomen 36:nneksi hienoimmasta ravintolasta vaikka sössötin puhelimeen ihan ku oisin ollu huumeessa, sen ravintolan täti oli kuitenki ymmärtäväinen. Siinä on aihetta hiukka leijua, vaikkakin se tarkottaa sitä, että kesällä ei paljoa lomailla ku pitää palkkatyössä käydä työharjoittelun lisäks. Noh ainahan sitä yhen kesän on vaikka aidan seipäänä.

Sain tänään jo toisen Aku Ankka -lehteni, vähäkö Don Rosan jatkotarina "White Agony Creekin vanki" jäi taas sikajännään kohtaan! Kelmit oli just kidnapanneet Kultu Kimalluksen ja Roopen "hanhenmunahipun" ja pakenivat koiravaljakolla mut nuori Roope otti ne kiinni ratsastamalla kahdella karibulla roomalaistyyliin ja kelmit aiheutti lumivyöryn ja Roope ja ne karibut laski vuorenrinnettä alas jäälautalla ja kelmit ja Kultu Kimallus pakeni lumivyöryä ahtojäille... huhhuh! Ens keskiviikkoon pitää venata että tietää miten siinä käy! ...Ja sit onki enää yks yö niin Eetupeetu tulee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.